reklama
coca
Fanka BB :)
Beta z czwartku 19,1 mlu/ml
Dzisiejsza 142,3 mlu/ml [emoji3590]
Tak bardzo się cieszę i zazdroszczę czytając takie wiadomości [emoji3531] oby nam pozostałym również było dane kiedyś napisać coś podobnego [emoji16]
Aleksandra1500
Zaciekawiona BB
Dziewczyny niby testy owulacyjne mam pozytywne w apce też owulacja pokazuje na jutro ale śluzu płodnego nie mam wcale tylko taki wodnisty biały? Nie wiedziecie dlaczego tak może być?
Sherlook
U mnie jest zawsze tylko wodnisty. Jak woda płynie i mój gin powiedział, że to też jest śluz płodny.Dziewczyny niby testy owulacyjne mam pozytywne w apce też owulacja pokazuje na jutro ale śluzu płodnego nie mam wcale tylko taki wodnisty biały? Nie wiedziecie dlaczego tak może być?
młoda1994
Potwierdzam [emoji16][emoji16]U mnie jest zawsze tylko wodnisty. Jak woda płynie i mój gin powiedział, że to też jest śluz płodny.
Aleksandra1500
Zaciekawiona BB
Aaa ja myślałam że taki ciągnący ma być w takim razie nie będę się stresować niepotrzebnie [emoji16][emoji16]
Potwierdzam [emoji16][emoji16]
młoda1994
To jest sprawa indywidualna tak samo jak nie ma co porównywać swojej ciąży do ciąży innej dziewczyny i tak samo dziecka do innego dziecka. Wszystko dzieje się w swoim tempie.Aaa ja myślałam że taki ciągnący ma być w takim razie nie będę się stresować niepotrzebnie [emoji16][emoji16]
Ancka
Kupiłam zrobiłam ,negatyw ale byłam też u fryzjera , zakupiłam też wieczorna garderobę i z entuzjazmem zaczynamy nowy cykl)Tak, córa ma już 7lat
U mnie to samo nawet przyjaciółka zaszła w ciążęJak dobrze mieć dziewuszki, które też się starają u mnie ostatnio wśród znajomych jakiś "baby boom" dosłownie
reklama
Nooo i jeszcze 2 kreseczki zobaczymy ja ci mówięIdziemy łeb w łeb [emoji16][emoji16]