reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja mam cały cykl wodnisty 🤦‍♀️ zobaczymy teraz z wieskiem co to będzie ;p

I kupiłam dziś castangus 😁 z synem też brałam , ale nie zaszłam wtedy bo akurat odstawiłam i brałam clo ;p
A że te moje cykle też się tak co miesiąc wydłużają to może mi go też wyreguluje 😊

A mój mi sam do domu przeprowadził kota [emoji28]
I właśnie tak sobie u mnie leży i ciągle liże po brzuchu [emoji2356][emoji28]
I ta gadzina ma miske pełną jedzenia [emoji2356]Zobacz załącznik 1181652
aaaaaa, ale slodziak!! Też bym chciała, ale za często nie ma mnie w domu, żeby przygarnąć jakiekolwiek zwierzę 😂

Dziewczyny, od tego cyklu biorę wiesiołek. No i w tamtym cyklu robiłam testy owulacyjne j w tym również. No i w tamtym cyklu w sumie był bladzioch i nagle bam pozytyw. A w tym dziś jest już coś bliżej prawdy, ale to chyba jeszcze nie to? Może zrobię następny test za 3-4h i zobaczę co wyjdzie? Co sądzicie? Warto? Czy już go brać jako pozytyw? Jestem w 11dc, a cykle średnio 28dni. Czarnym markerem tamten cykl, długopis obecny cykl.

Załączniki

• IMG_20200928_193407.jpg
    IMG_20200928_193407.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 52
  • IMG_20200928_193341.jpg
    IMG_20200928_193341.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 54
Witam się, ja już chyba zwariowałam ,wczoraj wrzucałam zdjęcia testów owu rzekomo pozytywnych robię dziś ostatni a tu taka intensywna kreseczka.
Albo ja albo mój organizm dostaje fisia. Chyba psychicznie nie wytrzymam do tej wizyty za tydzień.
Miałam podobnie w tym cyklu.. myślałam ze pozytywny, na następny dzień kreska była słabsza .. w kolejnym dniu znów zrobiłam i znów pozytywny 🤦‍♀️

Właśnie siedzę w pracy skulona w pół bo mnie boli na owulację:/ tym razem po jednej stronie bardziej....dobrze że dziś rano było boboseksy. Bo nie wiem czy jest sens męczyć chłopa jak wrócę późno bo w sumie plemniki mogą być niedojrzałe bo tak krótkiej przerwie

Kupiłam zrobiłam ,negatyw :) ale byłam też u fryzjera , zakupiłam też wieczorna garderobę 😁😁😁 i z entuzjazmem zaczynamy nowy cykl:))
U mnie też negatyw 10dni spóźnia się nie opłaca się bety robić no nie? Nie obejdzie się bez wywołania okresu.. Wtedy przed biochemiczna byłam cykl po duphastonie i pewno on mi pomógł zajść w ciążę niestety ta biochemiczna...
Moj gin też zawiedziony ze nie mogę zajść chce żebym naturalne sama bez wspomagaczy ale nie obejdzie się...

reklama
Do góry