reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A oprócz tego odczuwasz jeszcze jakieś inne objawy?
Na pewno będzie mógł! Czemu miałby nie móc?[emoji16]

Dziewczyny zwariuje, brzuch zaczyna boleć na @ chyba, na razie lekko ale pewnie zaraz się zacznie ;/ ciągnął którąś brzuch a mimo wszystko był "happy end"?

Myślałam że będzie cykl 32-33 dni ale jak już boli w 29dc to możliwe że jutro się przywitam w 1 dniu znowu ..[emoji2356]

A oprócz tego odczuwasz jeszcze jakieś inne objawy?

Hmm właśnie nie.. Dzisiaj o 6 obudziło mnie kłucie jajnika czy czegoś w tych okolicach które trwało kilkanaście sekund..

Nawet normalnego PMS w tym miesiącu nie mam o jakichś magicznych objawach ciążowych nie mówiąc.. [emoji23] Aktualnie przestało mnie wszystko boleć, 30dc, czekam na rozwój wypadków ale dużych nadzieji nie mam [emoji19]

Podwyższone amh to jeden z przesłanek pcos.
@Valezi napisała, że to chodzi o tą rezerwę z którą się rodzimy, czyli u mnie już od początku musiało być podwyższone, więc można zajść w ciążę i urodzić, bo ja mam dwoje dzieci, nigdy żadnych poronień za sobą, tylko teraz problem z zajściem. 21.09 idę do gina to się dowiem co on na to, bo dla mnie to nowy temat nie bardzo się orientuję w temacie a w Googlach to różne rzeczy można wyczytac

Koralik93 ja miałam ciągnący brzuch w obu ciążach. Też myślałam, że zbliża się miesiączka. Także nic jeszcze straconego.

Póki @ się nie zacznie piłka w grze, tylko to czekanie wkurza bo jeśli nie pykło w tym cyklu to chcę już nową szansę [emoji16]a jak pykło to przydałby się jakiś znak..
O wiele łatwiej by było jakby o kobieta dostawała nie wiem, wysypki w momencie zapłodnienia albo coś [emoji23][emoji23]

reklama
Wczoraj czytałam wpis na blogu mama ginekolog o "prehistorycznych" metodach wykrywania ciąży, zanim ludzkość ogarnęła hormony.. podobno podlewali moczem kobiety paprotki i patrzyli jak szybko rośnie i różne takie [emoji23] więc w sumie i tak mamy szczęście żyć w takich czasach gdzie są testy i lekarze WZGLĘDNIE dostępni [emoji2957]

Do góry