reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Wczoraj czytałam wpis na blogu mama ginekolog o "prehistorycznych" metodach wykrywania ciąży, zanim ludzkość ogarnęła hormony.. podobno podlewali moczem kobiety paprotki i patrzyli jak szybko rośnie i różne takie [emoji23] więc w sumie i tak mamy szczęście żyć w takich czasach gdzie są testy i lekarze WZGLĘDNIE dostępni [emoji2957]
Oglądałam sztukę kochania i tam podlewały peralgonie (?) i ta która była w ciąży kwiatek też szybciej rósł [emoji16] może to sposób na piękne kwiaty [emoji23]

reklama
Wczoraj czytałam wpis na blogu mama ginekolog o "prehistorycznych" metodach wykrywania ciąży, zanim ludzkość ogarnęła hormony.. podobno podlewali moczem kobiety paprotki i patrzyli jak szybko rośnie i różne takie [emoji23] więc w sumie i tak mamy szczęście żyć w takich czasach gdzie są testy i lekarze WZGLĘDNIE dostępni [emoji2957]

Słynne paprotki (chyba?) na pewno kwiaty, to w Sztuce Kochania były :)

U mnie 25dc, 13dpo, więc czekamy na małpę ;)

Hej hej, melduje się w 4dc, wizyta za 6 dni, tym razem zapisałam się na 10 do swojego i na 13 do innego z polecenia koleżanki i porównam ich opinie 🤔🙄

Tak słyszałam, tylko że kurcze drogi prawie 20zł za jeden test..
Lepiej iść na bete, dalej trzeba 'szukac' kreski, a dopłacając 10zl do tych dwudziestu ma się wynik czarno na białym 🙂

U mnie progesteron kosztuje 23zl.

O św Ricie słyszałam, może warto spróbować 🤨 znajoma z otoczenia miała problemy w ciąży i modliła się do niej, podobno pomogło.

To wcale nie aż taki stary sposób 😉

Dalej dziewczyny bo mało że starczek przenioslo się na majówki . [emoji17] Czekam na Was. :)

Chyba że wiekszosc szykuje się na czerwiec :) :) Trzymam kciuki [emoji109]

Ja jak na szpilkach po dziś powtórzyłam betę . Mam nadzieję że wynik będzie szybko i będzie ok bo jestem cała w nerwach ....

reklama
Dalej dziewczyny bo mało że starczek przenioslo się na majówki . [emoji17] Czekam na Was. :)

Chyba że wiekszosc szykuje się na czerwiec :) :) Trzymam kciuki [emoji109]

Ja jak na szpilkach po dziś powtórzyłam betę . Mam nadzieję że wynik będzie szybko i będzie ok bo jestem cała w nerwach ....
nie denerwuj się niepotrzebnie, nic to nie wniesie poza zszarganiem nerwów 😘 ja wiem, ze łatwo mi się mówi 😉 ale spróbuj czyms zająć myśli na czas oczekiwania. Twoje nerwy teraz nic nie zmienia, szkoda zdrowia 😊 zobaczysz wszystko będzie pięknie 😊

a i wydaje mi się ze sporo dziewczyn będzie testować w drugiej połowie września 😊 Jeszcze będzie bum i nalot na majowe 😁

Do góry