Kiedyś dziewczyny pisały jeszcze na lutowych mamach że się sikało na sodę i jak się pieni to znaczy że jest się w ciąży.Wczoraj czytałam wpis na blogu mama ginekolog o "prehistorycznych" metodach wykrywania ciąży, zanim ludzkość ogarnęła hormony.. podobno podlewali moczem kobiety paprotki i patrzyli jak szybko rośnie i różne takie [emoji23] więc w sumie i tak mamy szczęście żyć w takich czasach gdzie są testy i lekarze WZGLĘDNIE dostępni [emoji2957]
reklama
Carry88
Moderator
Ostatnia edycja:
Koralik93
Fanka BB :)
Kiedyś dziewczyny pisały jeszcze na lutowych mamach że się sikało na sodę i jak się pieni to znaczy że jest się w ciąży.
O kurde też nieźle [emoji1787]
Koralik93
Dalej dziewczyny bo mało że starczek przenioslo się na majówki . [emoji17] Czekam na Was.
Chyba że wiekszosc szykuje się na czerwiec Trzymam kciuki [emoji109]
Ja jak na szpilkach po dziś powtórzyłam betę . Mam nadzieję że wynik będzie szybko i będzie ok bo jestem cała w nerwach ....
Oj nie wiesz jak bardzo bym chciała dołączyć do majówek/czerwcówek lub jakichkolwiek -ówek [emoji16]
Będzie dobrze, nie stresuj się!
Anio0lek
Będzie dobrze zobaczysz!!!Dalej dziewczyny bo mało że starczek przenioslo się na majówki . [emoji17] Czekam na Was.
Chyba że wiekszosc szykuje się na czerwiec Trzymam kciuki [emoji109]
Ja jak na szpilkach po dziś powtórzyłam betę . Mam nadzieję że wynik będzie szybko i będzie ok bo jestem cała w nerwach ....
Nesbitt33
W piątek. A Ty? [emoji16]
To testujemy w ten sam dzień? [emoji16] Kiedy masz zamiar?
K
Katijah
Gość
chwilowo zaglądam z doskoku i nie widzę wszystkiego, ale zdaje się, ze jednej dziewczynie pokazała się porządna kreska na teście ciążowym, już taka konkretna (piękna jest, marze o takiej ) - niestety nie pamietam nicku ☹ przepraszam Cię owa dziewczyno!
Poza tym dużo smutku mam wrażenie. Ale to może tylko takie wrażenie, bo nie jestem na bieżąco ja za to miałam dobra wizytę u gina dziś, owulacja za ok 2 dni, teraz się modlę żeby mój narzeczony jutro i pojutrze mógł działać bo jak nie to dołączę to tych smutnych na następny cykl
Koralik93
W piątek. A Ty? [emoji16]
A który macie dzień cyklu dziewczyny? Ja jak @ nie przyjdzie to zatestuje w weekend [emoji848]
Anio0lek
Boje się, że to za szybkoW piątek. A Ty? [emoji16]
U mnie 20 dzień cyklu, a cykle mam 28 dniowe.A który macie dzień cyklu dziewczyny? Ja jak @ nie przyjdzie to zatestuje w weekend [emoji848]
reklama
Carry88
Moderator
A który macie dzień cyklu dziewczyny? Ja jak @ nie przyjdzie to zatestuje w weekend [emoji848]
ja 25dc test sobota może albo wcale