reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A oprócz tego odczuwasz jeszcze jakieś inne objawy?
Na pewno będzie mógł! Czemu miałby nie móc?[emoji16]

Dziewczyny zwariuje, brzuch zaczyna boleć na @ chyba, na razie lekko ale pewnie zaraz się zacznie ;/ ciągnął którąś brzuch a mimo wszystko był "happy end"?

Myślałam że będzie cykl 32-33 dni ale jak już boli w 29dc to możliwe że jutro się przywitam w 1 dniu znowu ..[emoji2356]

A oprócz tego odczuwasz jeszcze jakieś inne objawy?

Hmm właśnie nie.. Dzisiaj o 6 obudziło mnie kłucie jajnika czy czegoś w tych okolicach które trwało kilkanaście sekund..

Nawet normalnego PMS w tym miesiącu nie mam o jakichś magicznych objawach ciążowych nie mówiąc.. [emoji23] Aktualnie przestało mnie wszystko boleć, 30dc, czekam na rozwój wypadków ale dużych nadzieji nie mam [emoji19]

Podwyższone amh to jeden z przesłanek pcos.
@Valezi napisała, że to chodzi o tą rezerwę z którą się rodzimy, czyli u mnie już od początku musiało być podwyższone, więc można zajść w ciążę i urodzić, bo ja mam dwoje dzieci, nigdy żadnych poronień za sobą, tylko teraz problem z zajściem. 21.09 idę do gina to się dowiem co on na to, bo dla mnie to nowy temat nie bardzo się orientuję w temacie a w Googlach to różne rzeczy można wyczytac

Koralik93 ja miałam ciągnący brzuch w obu ciążach. Też myślałam, że zbliża się miesiączka. Także nic jeszcze straconego.

Póki @ się nie zacznie piłka w grze, tylko to czekanie wkurza bo jeśli nie pykło w tym cyklu to chcę już nową szansę [emoji16]a jak pykło to przydałby się jakiś znak..
O wiele łatwiej by było jakby o kobieta dostawała nie wiem, wysypki w momencie zapłodnienia albo coś [emoji23][emoji23]

reklama
Wczoraj czytałam wpis na blogu mama ginekolog o "prehistorycznych" metodach wykrywania ciąży, zanim ludzkość ogarnęła hormony.. podobno podlewali moczem kobiety paprotki i patrzyli jak szybko rośnie i różne takie [emoji23] więc w sumie i tak mamy szczęście żyć w takich czasach gdzie są testy i lekarze WZGLĘDNIE dostępni [emoji2957]

Do góry