reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Chcę iść do ginekologa w tym cyklu do innego z polecenia i nie wiem na kiedy się umówić zaraz po miesiacce czy przed samą owu owu przeważnie mam między 15 a 21 dc i teraz bądź tu mądry ...

Chcę iść do ginekologa w tym cyklu do innego z polecenia i nie wiem na kiedy się umówić zaraz po miesiacce czy przed samą owu owu przeważnie mam między 15 a 21 dc i teraz bądź tu mądry ...
Nie wiem czy to Cię pocieszy, ale mi przed chwilą test owulacyjny pokazał że mam owulacje odrazu po @ chociaż cały czas myślałam że mam go w 16dc 🤦‍♀️ więc myślę że najlepiej umów się jak Ci będzie po prostu pasować z innymi planami, pracą etc.

Nie wiem czy to Cię pocieszy, ale mi przed chwilą test owulacyjny pokazał że mam owulacje odrazu po @ chociaż cały czas myślałam że mam go w 16dc 🤦‍♀️ więc myślę że najlepiej umów się jak Ci będzie po prostu pasować z innymi planami, pracą etc.
No ale ja to chyba nigdy wcześniej owu niż 14 dc. Zobaczymy umowie się koło tego 14 dc.

Czasami te testy się mylą. Masz może jakiś inny do porównania? Od razu po @ nie często się zdarza.

reklama
Do góry