reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Czasami te testy się mylą. Masz może jakiś inny do porównania? Od razu po @ nie często się zdarza.
Źle się wyraziłam, sorki ale trochę mnie to zszokowało i teraz będę czekać jak na szpilkach żeby zrobić w odpowiednim momencie test ciążowy, bo może faktycznie w zeszłym miesiącu po prostu się źle wstrzeliliśmy 😉

reklama
Rozumiem że skoro prawdopodobnie dojdzie teraz do owulacji, dzisiaj już nie brać wiesołka a zacząć pić sok z ananasa?

A skąd pewność, że tak nie było? Miałaś monitoring u gina?
Nie pewności nie mam na 100%, jedynie raz podczas rutynowego badania jakiś czas temu ginekolog potwierdził pęknięcie pecherzyka graffa i z tego co sobie zapisałam było to w 16dc, ale wtedy jeszcze nie planowałam powiększenia rodziny 😉

Nie pewności nie mam na 100%, jedynie raz podczas rutynowego badania jakiś czas temu ginekolog potwierdził pęknięcie pecherzyka graffa i z tego co sobie zapisałam było to w 16dc, ale wtedy jeszcze nie planowałam powiększenia rodziny 😉

Bo to nie jest takie niespotykane. U mnie test też wyszedł pozytywny w 12dc z tym, że u mnie wcześniej owu była później 🤦‍♀️potwierdzona monitoringiem, ale organizm sie zmienia 😉

Bo to nie jest takie niespotykane. U mnie test też wyszedł pozytywny w 12dc z tym, że u mnie wcześniej owu była później potwierdzona monitoringiem, ale organizm sie zmienia 😉
Dobrze wiedzieć, że coś takiego może mieć miejsce. Bardzo się cieszę, że tu zawitałam no i dzięki temu może w tym cyklu się uda ☺️

reklama
Do góry