Sherlook
Fanka BB :)
U mnie codziennie inne taktyki zawiodły.Mogę spytać jaką obraliście taktykę od momentu pojawienia się pozytywnego testu? W sensie częstotliwości?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie codziennie inne taktyki zawiodły.Mogę spytać jaką obraliście taktykę od momentu pojawienia się pozytywnego testu? W sensie częstotliwości?
W takim razie po cichutku gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko było jak najlepiej dla Ciebie i dla maluszkaZaznaczyłam owulację 23 i 25 i w sumie seks był w te dni a potem długo nie i chyba się udało . Ciąża jeszcze nie potwierdzona ,oprócz testu bo to bardzo wcześnie . Zobacz załącznik 1172563
Codziennie od zakończenia @?U mnie codziennie inne taktyki zawiodły.
Nie wiem czy to Cię pocieszy, ale mi przed chwilą test owulacyjny pokazał że mam owulacje odrazu po @ chociaż cały czas myślałam że mam go w 16dc więc myślę że najlepiej umów się jak Ci będzie po prostu pasować z innymi planami, pracą etc.Chcę iść do ginekologa w tym cyklu do innego z polecenia i nie wiem na kiedy się umówić zaraz po miesiacce czy przed samą owu owu przeważnie mam między 15 a 21 dc i teraz bądź tu mądry ...
Takpo owulacji jakoś jeszcze ze 4 dni, bo już byliśmy wykończeni. W tym cyklu nie damy rady już tak.Codziennie od zakończenia @?
No ale ja to chyba nigdy wcześniej owu niż 14 dc. Zobaczymy umowie się koło tego 14 dc.Nie wiem czy to Cię pocieszy, ale mi przed chwilą test owulacyjny pokazał że mam owulacje odrazu po @ chociaż cały czas myślałam że mam go w 16dc więc myślę że najlepiej umów się jak Ci będzie po prostu pasować z innymi planami, pracą etc.
Czasami te testy się mylą. Masz może jakiś inny do porównania? Od razu po @ nie często się zdarza.Nie wiem czy to Cię pocieszy, ale mi przed chwilą test owulacyjny pokazał że mam owulacje odrazu po @ chociaż cały czas myślałam że mam go w 16dc więc myślę że najlepiej umów się jak Ci będzie po prostu pasować z innymi planami, pracą etc.
W sensie nie dzień po, ale w 12dc czyli 4 dni po @ co według mnie jest czymś dziwnym i nigdy tak nie miałam..Czasami te testy się mylą. Masz może jakiś inny do porównania? Od razu po @ nie często się zdarza.
Aa tak to normalne. Dlugie masz @. U mnie max 4 dni zawsze. Ale bardzo intensywne.W sensie nie dzień po, ale w 12dc czyli 4 dni po @ co według mnie jest czymś dziwnym i nigdy tak nie miałam..