reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Czy któraś z Was mogłaby mi coś podpowiedzieć, przed chwilą robiłam test owulacyjny i wyszedł taki jak na zdjęciu, jeszcze wczoraj z innej firmy był bladzioch. Według mojego kalendarza owulacja powinna wystąpić dopiero 9 września tj. w 16dc, czy to możliwe żeby mi się aż tak poprzestawiało? Wczoraj były przytulanki, może dzisiaj i jutro też powinny być? Zobacz załącznik 1172556
Oczywiście że pozytyw [emoji846] przytulanki wskazane jak najbardziej.

Ja też myślałam że owu mam wcześniej i gdyby nie testy owu to pewnie dluuuuugo byśmy się starali

A czy któraś z Was wie co jest powodem? W sensie czemu tak wcześnie ta owulacja przyszła? W zeszłym miesiącu starań odczekaliśmy od momentu zakończenia @ do dnia przed owulacją i chyba dlatego nie wyszło...
1 faza cyklu jest ruchoma. W jednym cyklu możesz mieć owu w 9dc a w drugim w 14 dc ale za to druga faza cyklu tzw. Lutealna to jest stała raczej nie może być ruchoma.

Dla mnie to nie pozytyw.
To jest pozytyw. Na prawdę dziewczyny kreska nie musi być idealna jak testowa. Jeśli są dobrze widoczne bez domysłów to jest to pozytyw. Swoja droga, na testach ciążowych byście się dopatrywały czegokolwiek, a w LH nie wierzycie jak jest mega widoczna 😅

To jest pozytyw. Na prawdę dziewczyny kreska nie musi być idealna jak testowa. Jeśli są dobrze widoczne bez domysłów to jest to pozytyw. Swoja droga, na testach ciążowych byście się dopatrywały czegokolwiek, a w LH nie wierzycie jak jest mega widoczna [emoji28]
Też o tym pomyślałam [emoji1787]ale nie chciałam tego pisać żeby znowu któraś tego źle nie odebrała i żeby dymu nie było

reklama
Do góry