E
Elka1993
Gość
Dołączam się do pytanka ja 25 dzień cyklu . A dziś temperatura 37 , okres powinien w poniedziałek być , ale już czuje objawy . Pierwsi bolą i gazy straszneW jakim czasie przed małpą spada tempka??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dołączam się do pytanka ja 25 dzień cyklu . A dziś temperatura 37 , okres powinien w poniedziałek być , ale już czuje objawy . Pierwsi bolą i gazy straszneW jakim czasie przed małpą spada tempka??
U mnie też @ w poniedziałek idziemy łep w łep. Mnie piersi nie bolą, oprócz bólu brzucha i pleców od jakiegoś tygodnia zero objawów @.Dołączam się do pytanka ja 25 dzień cyklu . A dziś temperatura 37 , okres powinien w poniedziałek być , ale już czuje objawy . Pierwsi bolą i gazy straszne
To może coś zwiastujeU mnie też @ w poniedziałek idziemy łep w łep. Mnie piersi nie bolą, oprócz bólu brzucha i pleców od jakiegoś tygodnia zero objawów @.
Oczywiście że pozytyw [emoji846] przytulanki wskazane jak najbardziej.Czy któraś z Was mogłaby mi coś podpowiedzieć, przed chwilą robiłam test owulacyjny i wyszedł taki jak na zdjęciu, jeszcze wczoraj z innej firmy był bladzioch. Według mojego kalendarza owulacja powinna wystąpić dopiero 9 września tj. w 16dc, czy to możliwe żeby mi się aż tak poprzestawiało? Wczoraj były przytulanki, może dzisiaj i jutro też powinny być? Zobacz załącznik 1172556
Jeżeli ta mocniejszą kreska jest kreska testowa a dla słabsza jest kreska kontrolna to jak najbardziej jest to pozytyw i dzisiaj jutro i w poniedziałek bym poprawiła i czekała na efekty.Hmm z tego co było na opakowaniu ta po lewej to testowa a ta po prawej to kontrolna
1 faza cyklu jest ruchoma. W jednym cyklu możesz mieć owu w 9dc a w drugim w 14 dc ale za to druga faza cyklu tzw. Lutealna to jest stała raczej nie może być ruchoma.A czy któraś z Was wie co jest powodem? W sensie czemu tak wcześnie ta owulacja przyszła? W zeszłym miesiącu starań odczekaliśmy od momentu zakończenia @ do dnia przed owulacją i chyba dlatego nie wyszło...
To jest pozytyw. Na prawdę dziewczyny kreska nie musi być idealna jak testowa. Jeśli są dobrze widoczne bez domysłów to jest to pozytyw. Swoja droga, na testach ciążowych byście się dopatrywały czegokolwiek, a w LH nie wierzycie jak jest mega widocznaDla mnie to nie pozytyw.
Przepraszam kontrolna*To jest pozytyw. Na prawdę dziewczyny kreska nie musi być idealna jak testowa. Jeśli są dobrze widoczne bez domysłów to jest to pozytyw. Swoja droga, na testach ciążowych byście się dopatrywały czegokolwiek, a w LH nie wierzycie jak jest mega widoczna
Też o tym pomyślałam [emoji1787]ale nie chciałam tego pisać żeby znowu któraś tego źle nie odebrała i żeby dymu nie byłoTo jest pozytyw. Na prawdę dziewczyny kreska nie musi być idealna jak testowa. Jeśli są dobrze widoczne bez domysłów to jest to pozytyw. Swoja droga, na testach ciążowych byście się dopatrywały czegokolwiek, a w LH nie wierzycie jak jest mega widoczna [emoji28]
My też już w kolejnym cyklu nie dali rady tak intensywnie jak teraz. Raz mieliśmy dwudniową przerwę i raz jeden dzień. Także zaraz po @ do wczorajTakpo owulacji jakoś jeszcze ze 4 dni, bo już byliśmy wykończeni. W tym cyklu nie damy rady już tak.