E
Elka1993
Gość
Co oglądasz ? może coś polecisz ?Odpalam netflixa, czas odciągnąć trochę myśli i dać głowie odpocząć.. Miłego wieczoru Wam życzę [emoji3526][emoji3059]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co oglądasz ? może coś polecisz ?Odpalam netflixa, czas odciągnąć trochę myśli i dać głowie odpocząć.. Miłego wieczoru Wam życzę [emoji3526][emoji3059]
Też właśnie odpalilam... Miłego wieczoruOdpalam netflixa, czas odciągnąć trochę myśli i dać głowie odpocząć.. Miłego wieczoru Wam życzę [emoji3526][emoji3059]
wcześniej się chyba nie zaladowało..Dziewczyny, dobrze myśle ze ten test z 14dc to już pozytyw? bo w sumie robię je pierwszy raz i pewnie zrobię jeszcze kilka dni dla pewności
Te króliki to oczywiście do przytulania i miziania?Niewazne jak, ważne że się udało. Żadna mama nie powie, że żałuję że podeszła do in vitro, bo efekt jej poświęceń patrzy na nią małym oczkami. [emoji3590]My też kilka [emoji215][emoji215][emoji215] jak się zmieszczą to weźmiemy jeszcze kilka krolikow [emoji3590]Cudak piekny! [emoji3590]
Widziałam że dziewczyny pisały coś wcześniej że to może zależeć od grubości endometrium, też w pierwszej kolejnosci pomyślałam o tym u mnie za to okres trwa od piatku a ja dzisiaj nadal z wkładką bo plamie jeszcze na brązowo. Więc krótko źle, długo jeszcze gorzej...Dziewczyny dzisiaj mam 3dc i już koniec okresu. Dzisiaj kompletnie nawet śluzu zabarwionego nie ma. Także mój okres trwał 2 dni plus 31.08 lekkie plamienie. [emoji2368] Nie wiem co mam zrobić czy jechać do gin czy to olac[emoji848] poradzicie coś?
U mnie też teraz nadrabianie forum graniczy z cudem. W żłobku mamy czas adaptacji i wracam tak wyrąbana do domu że śpię po pracy 2-3h ale nawet jak się nie odzywam to zaglądam tutaj częstoHej dziewczyny! Wróciłam do pracy i nie wyrabiam z tymi Waszymi postami ciężko mi nadrobić zaległości.
Ja już wczoraj chciałam pisać, że koniec mojego oczekiwania, bo zaobserwowałam wieczorem jakiś taki różowy śluz. Ale od tego czasu cisza w poprzednim cyklu już bym miała fazę na implantację ale już wiem, że takie plamienie to rzadkość. Raczej stawiam na rozwijający się okres - ostatnio też się tak rozkręcał kilka dni wcześniej. Testów nie robię, taka jestem wyrwała
Chyba nie... raczej jest tylko właśnie bardzo skąpa.A tak się zastanawiam czy jak ma się bardzo cienkie czy miesiączka może wcale nie przyjść ? Chyba raczej nie, nie ?
Żeby ciąża się utrzymała to mówią, ze min. 6 mm ale były dziewczyny z ciąża mimo 5 mm endo i spokojnie donosiły. Mój gin marudził jak miałam 7 mm i zastrzykami je poprawiliśmy na 13 mm teraz. Ale nie stresuj się tym absolutnie. 8,5 mm to dobra grubość.a wiesz jakie powinno być endometrium ?? miałam 8,5 chyba ostatnio na badaniu i to było w 2 połowie cyklu