reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, dobrze myśle ze ten test z 14dc to już pozytyw?😅 bo w sumie robię je pierwszy raz i pewnie zrobię jeszcze kilka dni dla pewności 😅

Niewazne jak, ważne że się udało. Żadna mama nie powie, że żałuję że podeszła do in vitro, bo efekt jej poświęceń patrzy na nią małym oczkami. [emoji3590]My też kilka [emoji215][emoji215][emoji215] jak się zmieszczą to weźmiemy jeszcze kilka krolikow [emoji3590]Cudak piekny! [emoji3590]
Te króliki to oczywiście do przytulania i miziania? 😜😉

Załączniki

• IMG_20200215_114045.jpg
    IMG_20200215_114045.jpg
    876,6 KB · Wyświetleń: 57
Dziewczyny dzisiaj mam 3dc i już koniec okresu. Dzisiaj kompletnie nawet śluzu zabarwionego nie ma. Także mój okres trwał 2 dni plus 31.08 lekkie plamienie. [emoji2368] Nie wiem co mam zrobić czy jechać do gin czy to olac[emoji848] poradzicie coś?
Widziałam że dziewczyny pisały coś wcześniej że to może zależeć od grubości endometrium, też w pierwszej kolejnosci pomyślałam o tym 🤷‍♀️ u mnie za to okres trwa od piatku a ja dzisiaj nadal z wkładką bo plamie jeszcze na brązowo. Więc krótko źle, długo jeszcze gorzej...
Hej dziewczyny! Wróciłam do pracy i nie wyrabiam z tymi Waszymi postami ;) ciężko mi nadrobić zaległości.

Ja już wczoraj chciałam pisać, że koniec mojego oczekiwania, bo zaobserwowałam wieczorem jakiś taki różowy śluz. Ale od tego czasu cisza 🤷 w poprzednim cyklu już bym miała fazę na implantację ;) ale już wiem, że takie plamienie to rzadkość. Raczej stawiam na rozwijający się okres - ostatnio też się tak rozkręcał kilka dni wcześniej. Testów nie robię, taka jestem wyrwała ;)
U mnie też teraz nadrabianie forum graniczy z cudem. W żłobku mamy czas adaptacji i wracam tak wyrąbana do domu że śpię po pracy 2-3h 🤦‍♀️ ale nawet jak się nie odzywam to zaglądam tutaj często 🙂

Hej 😉 melduje się w zasadzie już w 24dc, 14d po pregnylu, zamierzam testować jutro bo biorę dupka i pasuje go odstawić, w teorii dzisiaj powinnam, bo biorę od 14dc a mam brać 10 dni do 25dc. Nie czuję, że się udało, w zasadzie to byłoby chyba zbyt piękne w tym wszystkim, co mnie spotkało ostatnio 🤦‍♀️ o ironio, po 8 cyklach i na wypowiedzeniu dowiedzieć się, że zaszlam 😅 to by była historia 🤭

Gratuluję kolejnych kresek ⏸️ 😍
Czekam na wysyp, bo sporo miało gdzieś testować na dniach prawda?

a wiesz jakie powinno być endometrium ?? miałam 8,5 chyba ostatnio na badaniu i to było w 2 połowie cyklu
Żeby ciąża się utrzymała to mówią, ze min. 6 mm ale były dziewczyny z ciąża mimo 5 mm endo i spokojnie donosiły. Mój gin marudził jak miałam 7 mm i zastrzykami je poprawiliśmy na 13 mm teraz. Ale nie stresuj się tym absolutnie. 8,5 mm to dobra grubość.

reklama
Do góry