reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
6 lat temu w ciąży (6tc) miałam takie krwawienie.
Zrobił się z tego brzydki duży krwiak, na szczęście dziecko rosło prawidłowo i krwiak mu przeszkadzał. Gdybyśmy się nie starali to pomyślałabym, że to okres.
Mi się jakoś nie chce wierzyć że to może być to [emoji4] ale na wszelki wypadek pojadę do gin bo mam bóle brzucha od kilku dni i strasznie mnie to nie pokoi.

Mój pocieszacz 😂😂😂 już nie raz mu płakałam i się zalilam haha słucha bez marudzenia

Załączniki

• IMG_20200824_113352.jpg
    IMG_20200824_113352.jpg
    915,1 KB · Wyświetleń: 62
@margaretka89 czyli kilka trudnych miesięcy przed Tobą, ale nikt nie powiedział, że się nie uda przecież później. 🤗
A z koleżanką to bym się pożegnała raz na zawsze 🤬 w niektórych ludziach panuje jakieś dziwne przeświadczenie, że bez dzieci jesteśmy bezwartościowi 🙄 nie myśląc o tym, że niektórzy nie mogą albo zwyczajnie nie chcą mieć dzieci.
Żegnać się z nią nie będę, ale faktycznie ona ma takie przeświadczenie i czasem mnie to strasznie wkurza.

reklama
Do góry