Carry88
Moderator
a jakie miałaś badania robione ?? Długo się starasz ??
Ostatnio to już chyba wszystkie możliwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jakie miałaś badania robione ?? Długo się starasz ??
U mnie to samo.. i test u pani wszystko jest super proszę się staraćKurde u mnie w mieście nikt nic nie zleca xd usg cytologia i jazda. A potem tylko standardowe badania ciążowe.
Bardzo mi przykro. Też przez to przeszłam. Wiadomo co było przyczyną ??Ostatnio to już chyba wszystkie możliweJa zaszłam w 1 cyklu i poroniłam 3 miesiące temu i teraz dopiero zaczęliśmy na nowo więc 1 cykl po potwierdzonej owulacji będzie
![]()
Ja robiłam przez 2 m te testy i szczerze mówiąc na pomiarach temperatur był skok owulacyjny, natomiast testy pokazywały zawsze 2 kreseczkę jaśniejszą. Nie wiem czy to tylko u mnie i ja jestem jakaś anomalią, czy tak jest. Test ciążowy jest potwierdzony nawet jak jest bardzo blada kreska, dlatego jakoś nie mogę zaufać tym testom owulacyjnym.Dziewczyny, z racji że nigdy testu owu nie robiłam to stwierdzilam że tak na próbę zrobię i zobaczymy co wyjdzie. I jedna kreska ciemna A druga o może niecałe 2 tony jaśniejsza. Jestem ciekawa czy jutro będzie jaśniejsza czy ciemniejsza [emoji848]
Zależy, która ciemnaDziewczyny, z racji że nigdy testu owu nie robiłam to stwierdzilam że tak na próbę zrobię i zobaczymy co wyjdzie. I jedna kreska ciemna A druga o może niecałe 2 tony jaśniejsza. Jestem ciekawa czy jutro będzie jaśniejsza czy ciemniejsza [emoji848]
Bardzo mi przykro. Też przez to przeszłam. Wiadomo co było przyczyną ??
Mam to samo i jeśli zajdę mam heparynę. Każdy lekarz inaczej na to patrzy, ale ja mam za sobą 3 poronienia i wszędzie zatrzymanie akcji serca, wiec prawdopodobnie krzepnięcie ma tu dużo do rzeczy. Pogadaj z lekarzem, żeby może włączyć choć na trochę?Ja mam Pai homo i MTHFR ta 677 hetero.
Genetyk powiedziała że nie widzi powodu do heparyny ale zobaczymy co nam jutro wyjdzie w tych rozszerzonych . A Ty jakie masz ?
Albo było bardzo cienkie endometrium. Lepiej zbadać przed @ jakie jest endometrium. I dopiero się zastanawiać dlaczego trwa tak krotkoZbyt krótki to źle, bo nie złuszcza się dobrze... Kiedyś taka opinie czytałam lekarza