reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja brałam clostibegyht od 2 cykli. Ginekolog zaleciła branie od 3-9 dnia cyklu i później monitoring. Jak pojechałam do niej w 14 dc to akurat dzień wcześniej pękł pęcherzyk. Od 16 dc luteina podjęzykowo przez 11 dni i od razu kazała iść na betę... beta wyszła super bo 529... no ale dwa dni później spadła do zera, a dziś przyszła @ 😞 ( bardzo skąpa no ale jednak jest ) także wydaje mi się ze clostybeghyt dobrze stymuluje pod owu bo w poprzednich cyklach nie było za bardzo widać dominującego pęcherzyka... wiec coś się zadziało.
hmmm wiesz ale dziwi mnie trochę to, bo ja nie miałam nawet monitoringu cyklu. w Lutym poroniłam, zatem owulacje są chyba jakieś.... Byłam prywatnie i on odrazu mówił mi , że skoro się staram już chwilę , to on mi nie będzie monitoringu robił bo to strata czasu, tylko od razu bierzemy clostybegyt i wtedy robimy monitoring od 4 dnia cyklu, najlepiej co 2 dzien, albo codziennie. Mam brać 1 tabletkę przez 5 dni

reklama
Kurde u mnie w mieście nikt nic nie zleca xd usg cytologia i jazda. A potem tylko standardowe badania ciążowe.
Nawet nie gadaj, ja w zeszłym miesiącu ponad 100zl na Tarczycowy pakiet, a wczoraj i dzisiaj w sumie ponad 400zl ale przynajmniej wiem, że amh mam za wysokie i czekam na resztę wyników hormonalnych moich i mojego, dzisiaj o 17 mają być. Rodzinny lekarz ma w d... bo przecież Pani się dobrze czuje, dolegliwości niema, dzieci Pani ma to pewnie problem na tle psychicznym, gin nie przyjmuje ale wyniki przynajmniej mogę mu posłać to coś może zdecyduje

A jednak... Przykro mi [emoji17][emoji17][emoji17]
hmmm wiesz ale dziwi mnie trochę to, bo ja nie miałam nawet monitoringu cyklu. w Lutym poroniłam, zatem owulacje są chyba jakieś.... Byłam prywatnie i on odrazu mówił mi , że skoro się staram już chwilę , to on mi nie będzie monitoringu robił bo to strata czasu, tylko od razu bierzemy clostybegyt i wtedy robimy monitoring od 4 dnia cyklu, najlepiej co 2 dzien, albo codziennie. Mam brać 1 tabletkę przez 5 dni
Ja bym chciała, żeby mój gin tak do mnie podszedł. Od razu leki i monitoring. A nie cytologia i usg i tyle. Proszę przyjść za pół roku.

To jest ten pakiet ?

Załączniki

• Screenshot_2020-09-03-15-04-35-503_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-09-03-15-04-35-503_com.android.chrome.jpg
    205,2 KB · Wyświetleń: 62
a wiesz jeśli jest skąpa miesiączka to nic straconego. Ja przy swoim synku miałam własnie skąpe krwawienie, które wzięłam za miesiączkę

O to to, ja byłam u dwuch nawet wyniki pokazałam i wszystko ok przyjść za pół roku.
[/QUOTE
Ja bym chciała, żeby mój gin tak do mnie podszedł. Od razu leki i monitoring. A nie cytologia i usg i tyle. Proszę przyjść za pół roku.
A mówiłyście ile się starcie ?? Ja mówiąc szczerze trochę sobie dodałam. Powiedziałam ze staramy się rok, prawidłowo 8 m. Na dodatek wcale się nie przyznałam, że karmię jeszcze swojego 2,5 latka ;/ i odstawianie było na cito dosłownie. Gdybym powiedziała całą prawdę, też może by mi kazał przyjść też za 6 m i palnąć sobie w głowę z tym karmieniem :D

reklama
No tu 550 zł. Kurde cena ładna 😑 ale muszę zrobić bo i tak jakbym zaszła to będę się bać że może coś mam.
A facet też to może mieć i utrudnia to zajście?
Facet może mieć i może powodować u Niego zawały, udary mózgu, mój bart udar mózgu i choroba zakrzepowo zatorowa w wieku 28 lat... Ale u faceta nie wpływa to na ciąże

Do góry