Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj w klubie, u mnie 27dc i też negatyw :-(Hej. Ja dziś kolejny negatyw ..... 34 DC .... Teraz nie testuje co najmniej do poniedziałku.
Wow! Gratulacje! Czekałam na twój pozytywny testDziewczyny nie wierzę własnym oczom [emoji44][emoji44][emoji44]Zobacz załącznik 1171483
Gratulacje bardzo się cieszymyDziewczyny nie wierzę własnym oczom [emoji44][emoji44][emoji44]Zobacz załącznik 1171483
Gratulacje a ty też dziś 34 DC?Dziewczyny nie wierzę własnym oczom [emoji44][emoji44][emoji44]Zobacz załącznik 1171483
Dziewczyny nie wierzę własnym oczom [emoji44][emoji44][emoji44]Zobacz załącznik 1171483
Teoretycznie mam 33 DC ale ostatnie cykle mega rozjechane więc sugeruje się bardziej owu że to będzie około 9dpo .Wow! Gratulacje! Czekałam na twój pozytywny test [emoji16]
Który dc? Jak się czujesz?
Będzie dobrze! Nie stresuj sięTeoretycznie mam 33 DC ale ostatnie cykle mega rozjechane więc sugeruje się bardziej owu że to będzie około 9dpo .
Jestem przeszczęśliwa ale mam za sobą dwa poronienia więc boję się . Napewno czeka mnie beta po weekendzie
A w który dzień miałaś owu ?Teoretycznie mam 33 DC ale ostatnie cykle mega rozjechane więc sugeruje się bardziej owu że to będzie około 9dpo .
Jestem przeszczęśliwa ale mam za sobą dwa poronienia więc boję się . Napewno czeka mnie beta po weekendzie