reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

zgadza się! My dopiero zaczęliśmy starania, ale równie dobrze moglibyśmy starać się już od lat i nikt nie pomyśli przed zadaniem takiego pytania ile ono może przykrości sprawić. Nie wszystkim przychodzi to tak łatwo niestety ☺
Ostatnio znajomy nam powiedział , że piękną mamy córkę i żebyśmy zrobili kolejne dzieci.
I trochę zrobiło mi się przykro :-(

reklama
Hej dziewczyny [emoji3059] i ja postanowiłam że do Was dołączę. Jesteśmy w trakcie pierwszego cyklu starań. Ostatnie przytulanki były wczoraj a w sobotę aplikacja pokazuje mi owulacje, tak więc niskie szanse na ciążę w tym miesiącu ale to wszystko z powodu wyjazdu męża [emoji53] jakaś tam cicha nadzieja jest ze może akurat [emoji120] trzymam dziewczyny za Was równie mocno kciuki, lubię patrzeć na te pozytywne testy [emoji16][emoji3590]

Właśnie ja tez byłam dzisiaj na urodzinach u szwagierki i tez proponowali, ale miałam wymówkę, bo kierowcą byłam :D faktycznie te cykle to porażka, fajnie by było taki mieć 28, a nie dzisiaj 33 i cisza , tylko nerwy mam i piersi zaczynają boleć :/
A testowalas ? Ja jutro chyba z rana zatestuje jeszcze.
A dlaczego masz wyrzuty? Bo napisałaś się wina? Korzystaj! A poza tym nawet jak jesteś w ciąży to w pierwszym tygodniach zarodek jest chroniony. Mnóstwo kobiet imprezuje w pierwszych dwóch mcach ciąży, bo nawet nie że w niej jest.
Głowa do góry! ;-)
P.s idę się napić winka, uwielbiam ❤ I dopóki nie potwierdzę ciąży to nie zamierzam z niego zrezygnować.
Też się będę tego trzymac, choć alkohol ograniczam też przez dietę i bromergon bo biorę go przed spaniem, a po większej ilości alko nie bardzo go brać raczej 🤪

Dziewczyny z jakiej aplikacji kalendarzyka korzystacie na tel? Która najlepiej wylicza wam owulacje i dni płodne? Ja mam "mój kalendarzyk" a druga to flo i mam różnice aż 3 dni przesunięcia a dane te same

Dziewczyny z jakiej aplikacji kalendarzyka korzystacie na tel? Która najlepiej wylicza wam owulacje i dni płodne? Ja mam "mój kalendarzyk" a druga to flo i mam różnice aż 3 dni przesunięcia a dane te same
Mam te same aplikacje i również mam 3 dni przesunięcia pomiędzy. Jeżeli chodzi o dni płodne i owulację to staramy się jak i jedna i druga pokazuje, ale że mam to szczęście i czuję owulację (tylko nie wiem czy przed/ w trakcie/ po) to mogę powiedzieć że u mnie flo jest bliżej a i @ zawsze zgodnie z nią dostaje.
Oprócz tego gratuluję wszystkim, którym pokazały się dwie kreski lub piękne zdjęcia USG 😘

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie testujące dziś, dawajcie znać :)

ja będę testować jeśli małpa nie przyjdzie to ok 14 września, ktoś jeszcze? ;)

@margaretka89 to dobrze, bo czasami od googlowania wyników czy objawów to można się wpędzić w depresje wiem coś o tym 🤦‍♀️
Jeżeli jakimś cudem nie przyjdzie @ to ja będę testować ok. 11 września :)

Do góry