coca
Fanka BB :)
Gratuluje!!!! piękny widok!Dziewczyny nie wierzę własnym oczom [emoji44][emoji44][emoji44]Zobacz załącznik 1171483
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje!!!! piękny widok!Dziewczyny nie wierzę własnym oczom [emoji44][emoji44][emoji44]Zobacz załącznik 1171483
Dziewczyny a Inofem pić normalnie przy tym teście?
Kurde szkodaHej. Ja dziś kolejny negatyw ..... 34 DC .... Teraz nie testuje co najmniej do poniedziałku.
Wow gratuluję, udało się....Dziewczyny nie wierzę własnym oczom [emoji44][emoji44][emoji44]Zobacz załącznik 1171483
Dokładnie akurat będziesz miała wszystko gotowe a na wyniki nawet do 2 tyg sie czeka.A dziękuję. Myślę że nie ma takiej potrzeby bo pewnie jak gdzieś się zgłoszę to mnie o tym poinformują tylko tak z ciekawości ile tego jest a widzę że trochę trzeba będzie zrobić.. Popatrzę moze dzisiaj w necie w mojej okolicy i podzwonię. W tym miesiącu badania i wymazy porobię a w przyszłym postaram się umówić na tą drożność.
Może betę spróbujesz? Kurcze taki ładny progesteronSuper [emoji7]
Ja to już złudzeń nie mam, ale niech przejdzie ta małpa i będziemy dalej dzialac.