reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A dziękuję. 🙂Myślę że nie ma takiej potrzeby bo pewnie jak gdzieś się zgłoszę to mnie o tym poinformują tylko tak z ciekawości ile tego jest a widzę że trochę trzeba będzie zrobić.. Popatrzę moze dzisiaj w necie w mojej okolicy i podzwonię. W tym miesiącu badania i wymazy porobię a w przyszłym postaram się umówić na tą drożność. 🙂
Dokładnie akurat będziesz miała wszystko gotowe a na wyniki nawet do 2 tyg sie czeka.
mysle ze drożność i nasienie to jednak tez podstawowe badania 😀

Mnie brzuch boli od chyba 8 dnia po owu i plecy jak na @. Tylko to nie jest aż taki mocny ból. Jak się skupię to czuję. Jak się czymś zajmę to nie[emoji3526]

U mnie niestety negatyw 4 dni przed @ :(

Załączniki

• 44454D4C-1C97-42EB-9F18-77E68E564DD9.jpeg
    44454D4C-1C97-42EB-9F18-77E68E564DD9.jpeg
    668 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry