reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny z jakiej aplikacji kalendarzyka korzystacie na tel? Która najlepiej wylicza wam owulacje i dni płodne? Ja mam "mój kalendarzyk" a druga to flo i mam różnice aż 3 dni przesunięcia a dane te same
Ja mam apke flo ale nigdy się nie zgadza. Ale ja należę do dziewczyn które mają mega nieregularne cykle więc przy takich cyklach apka nie sprawdza się w ogóle.

reklama
Ostatnio znajomy nam powiedział , że piękną mamy córkę i żebyśmy zrobili kolejne dzieci.
I trochę zrobiło mi się przykro :-(
u mnie w pracy ciagle słyszę „kiedy, na co czekasz, czas ucieka” aż w końcu kiedyś wypaliłem ze może się zastanowią dwa razy zanim znowu mnie o to zapytają, bo może się staramy od dłuższego czasu i niestety nie możemy. I głupie hasła się skończyły 😁 może wtedy nie była to prawda, ale nigdy nie wiadomo. Znam wokół siebie osoby które poroniły 3 razy zanim się udało, albo i takich którzy starali się od 8 lat i nic. Ludzie niestety nie myślą o tym, ze ktoś może o tym marzyć, starać się, leczyć i wciąż nic.

Hej dziewczyny [emoji3059] i ja postanowiłam że do Was dołączę. Jesteśmy w trakcie pierwszego cyklu starań. Ostatnie przytulanki były wczoraj a w sobotę aplikacja pokazuje mi owulacje, tak więc niskie szanse na ciążę w tym miesiącu ale to wszystko z powodu wyjazdu męża [emoji53] jakaś tam cicha nadzieja jest ze może akurat [emoji120] trzymam dziewczyny za Was równie mocno kciuki, lubię patrzeć na te pozytywne testy [emoji16][emoji3590]
Witaj! My w sierpniu zaczęliśmy starania, ale one tez były spalone 😁 we wrześniu pierwsze prawdziwe podejście, jestem w 5 dc obecnie 😁 trzymam za Ciebie kciuki! Obyś długo tu nie zabawiła!

Dziękuję Chociaż myślę że do października tutaj zostanę [emoji28] dopiero we wrześniu wyjazdy męża pokrywają się z moimi dniami płodnymi i owulacja więc myślę że wtedy można szaleć [emoji16]
Witaj! My w sierpniu zaczęliśmy starania, ale one tez były spalone [emoji16] we wrześniu pierwsze prawdziwe podejście, jestem w 5 dc obecnie [emoji16] trzymam za Ciebie kciuki! Obyś długo tu nie zabawiła!

Proszę powiedzcie mi, że nie jest tak tragicznie jak mi się wydaje bo się załamuje.... 😞😞😞 Co z tym da się zrobić?
Nie znam sie na tym za bardzo, ale polecam zrobic po kilku dniach ponowne badanie. Maz niech będzie bez alkoholu bez papierosów itp.
u nas pierwsze badanie morfologia 2%, żywotność poniżej normy.
po 10 dniach morfologia 3 % a żywotność powyżej normy. Wg lekarza od niepłodności to wyniki klinicznie b.Dobre.
mnie załamuj sie

reklama
Do góry