reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Niestety, ale mimo śluzu płodnego i obecnego pęcherzyka nie musi dojść do owulacji. Dopiero poziom progesteronu po owu o tym świadczy.
Przy niskiej wartości progesteronu też można zajść w ciążę ;-)
Plamienie, a raczej kilka kropel krwi zniknęło, przynajmniej na ten moment.
Do planowanej @ jeszcze 6 dni, więc czekam i póki jej nie ma -jest nadzieja ;-)

Śluz płodny i pęcherzyk nie znaczy że do owulacji doszło, a wynik progesteronu świadczy o tym że nie doszło. Torbiel powstaje właśnie z niepękniętego pęcherzyka albo z ciałka żółtego tak jak ja miałam co powoduje plamienia. Mój progesteron wynosił 3, 5 dni po rzekomej owulacji.
Że mam śluz płodny i lada dzień owulacja. W poprzednim mcu też miałam w 18dc owulację.

Śluz płodny i pęcherzyk nie znaczy że do owulacji doszło, a wynik progesteronu świadczy o tym że nie doszło. Torbiel powstaje właśnie z niepękniętego pęcherzyka albo z ciałka żółtego tak jak ja miałam co powoduje plamienia. Mój progesteron wynosił 3, 5 dni po rzekomej owulacji.
Ja tez miałam plamienie wlasnie przy torbieli krwotocznej cialka żółtego.
Dobry wieczór w 1 dc

Na chwilę obecną nie ma torbieli. Nie mam zamiaru się zamartwiać na zapas.

@młoda1994 chyba miałaś rację co do mojego wczorajszego testu owu, przeczytałam instrukcje i kreska w polu T powinna być ciemniejsza (brawo ja) i wczoraj była, dziś jaśniejsza. Jeszcze przez kilka dni porobię 😉 bo aż mnie sama zaciekawiło a we wtorek do gina.

Czy jak wczoraj w 12dc była owu to mój cyk powinien trwać teraz 28 dni? 🙉

Załączniki

• IMG_20200829_200808.jpg
    IMG_20200829_200808.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry