A w którym właściwie dniu badałaś go? Ile po owulacji??
Powtórzyć badanie progesteronu? Czy już nie ma sensu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powtórzyć badanie progesteronu? Czy już nie ma sensu?
Mi się wydaje, że nie ma sensu, ale może niech się wypowiedzą dziewczyny, które się lepiej znająPowtórzyć badanie progesteronu? Czy już nie ma sensu?
Dzisiaj 22 dc, test owu pozytywny wyszedł mi w 19dc. Ale nie wiem kiedy dokładnie była owulacja. Ciężko to stwierdzićA w którym właściwie dniu badałaś go? Ile po owulacji??
Chyba powinno się go badać w 7-8 dniu po owu.Dzisiaj 22 dc, test owu pozytywny wyszedł mi w 19dc. Ale nie wiem kiedy dokładnie była owulacja. Ciężko to stwierdzić
Dzisiaj 22 dc, test owu pozytywny wyszedł mi w 19dc. Ale nie wiem kiedy dokładnie była owulacja. Ciężko to stwierdzić
Nie wiem czy w ogóle była nie sprawdzałam ani testami ani monitoringamiIle po owu?? 9?? Może by już coś wyszło
Owu może się odbyć od 12h do 36h także możesz mieć owu tego samego dnia co pozytywny test mogłaś mieć dzisiaj a możesz mieć jutro lub możesz jej nie mieć wcale. Ciężko to stwierdzić. Ale okres mniej więcej powinien być około 28dc jeśli owu na 100% była jest lub będzie. Jeszcze dzisiaj bym powtórzyła sexy. Wczoraj były rozumiem?@młoda1994 chyba miałaś rację co do mojego wczorajszego testu owu, przeczytałam instrukcje i kreska w polu T powinna być ciemniejsza (brawo ja) i wczoraj była, dziś jaśniejsza. Jeszcze przez kilka dni porobię [emoji6] bo aż mnie sama zaciekawiło a we wtorek do gina.
Czy jak wczoraj w 12dc była owu to mój cyk powinien trwać teraz 28 dni? [emoji86]
Owu może się odbyć od 12h do 36h także możesz mieć owu tego samego dnia co pozytywny test mogłaś mieć dzisiaj a możesz mieć jutro lub możesz jej nie mieć wcale. Ciężko to stwierdzić. Ale okres mniej więcej powinien być około 28dc jeśli owu na 100% była jest lub będzie. Jeszcze dzisiaj bym powtórzyła sexy. Wczoraj były rozumiem?
Jeśli pozytywny test owu wyszedł ci w 19 dc to progesteron powtórz 26-27dc i wtedy będzie wiadomo czy owu była czy jednak nie.Dzisiaj 22 dc, test owu pozytywny wyszedł mi w 19dc. Ale nie wiem kiedy dokładnie była owulacja. Ciężko to stwierdzić