reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, pomocy lekarza potrzebuje nadal. Ale przynajmniej wiem skąd moje zachowanie. To hormony🙈🙈🙈 miałam testować w nd, ale jakoś tak wyszło.

Załączniki

• 20200829_204845.jpg
    20200829_204845.jpg
    848,2 KB · Wyświetleń: 141
@młoda1994 chyba miałaś rację co do mojego wczorajszego testu owu, przeczytałam instrukcje i kreska w polu T powinna być ciemniejsza (brawo ja) i wczoraj była, dziś jaśniejsza. Jeszcze przez kilka dni porobię [emoji6] bo aż mnie sama zaciekawiło a we wtorek do gina.

Czy jak wczoraj w 12dc była owu to mój cyk powinien trwać teraz 28 dni? [emoji86]
Owu może się odbyć od 12h do 36h także możesz mieć owu tego samego dnia co pozytywny test mogłaś mieć dzisiaj a możesz mieć jutro lub możesz jej nie mieć wcale. Ciężko to stwierdzić. Ale okres mniej więcej powinien być około 28dc jeśli owu na 100% była jest lub będzie. Jeszcze dzisiaj bym powtórzyła sexy. Wczoraj były rozumiem?

Owu może się odbyć od 12h do 36h także możesz mieć owu tego samego dnia co pozytywny test mogłaś mieć dzisiaj a możesz mieć jutro lub możesz jej nie mieć wcale. Ciężko to stwierdzić. Ale okres mniej więcej powinien być około 28dc jeśli owu na 100% była jest lub będzie. Jeszcze dzisiaj bym powtórzyła sexy. Wczoraj były rozumiem?

No tak zobaczę czy u lekarza się potwierdzi, zobaczymy 😉 a były seksy wczoraj 😈i dzisiuaj też będą, nie nastawiam się jakoś mocno, ale w sumie zaciekawiły mnie te testy 😜 i jak się u gina potwierdzi to będzie jakiś pogląd na przyszłość 😉

reklama
Do góry