reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny którym test owulacyjny pokazał ciążę jak mocne były wasze kreski ?
9dpo jak na pinku pojaw się cień to na teście owu nic. Później też nic. Dopiero przy spóźnionym okresie pojawiły się tak jak przy pozytywnym teście owu. Więc u mnie się nie sprawdziło że szybciej pokazuje... Choć faktycznie jak jest się w ciąży to wychodzi pozytywny ale to bardziej już po spóźnionym okresie

Cześć, może Wy miałyście taka sytuację 🤷‍♀️
Od 19.08 miałam 3 dni krwawienia (zgodnie z terminem miesiączki), zwykle trwa ona 7 dni. Zrobiłam test wyszła mi słaba kreska. Po konsultacji z lekarzem zaczęłam brać Duphaston, zrobiłam Betahcg, ale niestety nie wyszła ciąża. Odstawiłam 27.08 lek i dziś 29.08 dostałam plamienia. Czy w związku z tym przesunie mi się owulacja? Czy może do niej nie dojść? Czy obecne plamienie traktować jak miesiączkę? Proszę o pomoc.

Progesteron świadczy o braku owu, a jak taki niski to już okres możesz mieć albo torbiel. Ja tak miałam.
No i się dzisiaj zmartwiłam. Jestem w 22 dc, dostałam jakiegoś dziwnego plamienia (żywa krew) nigdy tak wcześnie przed miesiączką nie miałam.
W dodatku okazało się, że mam niski progesteron 2,00 ng/ml :-(
Chyba kolejny cykl stracony :-(

No i się dzisiaj zmartwiłam. Jestem w 22 dc, dostałam jakiegoś dziwnego plamienia (żywa krew) nigdy tak wcześnie przed miesiączką nie miałam.
W dodatku okazało się, że mam niski progesteron 2,00 ng/ml :-(
Chyba kolejny cykl stracony :-(
Niekoniecznie... u mnie niski progesteron przez kp a jakis tam cien cienia na tescie dzis byl... badz dobrej mysli [emoji16]

reklama
Do góry