kasia20021
Fanka BB :)
Raczej w dniu spodziewanego okresu Dluzej pewnie nie wytrzymamBędziesz robić test czy czekasz jak się będzie parę dni okres spóźniać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej w dniu spodziewanego okresu Dluzej pewnie nie wytrzymamBędziesz robić test czy czekasz jak się będzie parę dni okres spóźniać?
9dpo jak na pinku pojaw się cień to na teście owu nic. Później też nic. Dopiero przy spóźnionym okresie pojawiły się tak jak przy pozytywnym teście owu. Więc u mnie się nie sprawdziło że szybciej pokazuje... Choć faktycznie jak jest się w ciąży to wychodzi pozytywny ale to bardziej już po spóźnionym okresieDziewczyny którym test owulacyjny pokazał ciążę jak mocne były wasze kreski ?
No i się dzisiaj zmartwiłam. Jestem w 22 dc, dostałam jakiegoś dziwnego plamienia (żywa krew) nigdy tak wcześnie przed miesiączką nie miałam.
W dodatku okazało się, że mam niski progesteron 2,00 ng/ml :-(
Chyba kolejny cykl stracony :-(
Niekoniecznie... u mnie niski progesteron przez kp a jakis tam cien cienia na tescie dzis byl... badz dobrej mysli [emoji16]No i się dzisiaj zmartwiłam. Jestem w 22 dc, dostałam jakiegoś dziwnego plamienia (żywa krew) nigdy tak wcześnie przed miesiączką nie miałam.
W dodatku okazało się, że mam niski progesteron 2,00 ng/ml :-(
Chyba kolejny cykl stracony :-(
Nie mam torbieli, byłam kilka dni temu u ginekologa. I gin potwierdził owu, na drugi dzień test owu był pozytywny.Progesteron świadczy o braku owu, a jak taki niski to już okres możesz mieć albo torbiel. Ja tak miałam.
Ale ja nie kpNiekoniecznie... u mnie niski progesteron przez kp a jakis tam cien cienia na tescie dzis byl... badz dobrej mysli [emoji16]
Nie mam torbieli, byłam kilka dni temu u ginekologa. I gin potwierdził owu, na drugi dzień test owu był pozytywny.
Co do okresu to też za wcześnie.
Martwi mnie tylko progesteron.
Czyli jesteś z grupy niecierpliwcow [emoji1787][emoji1787]Raczej w dniu spodziewanego okresu Dluzej pewnie nie wytrzymam[emoji1787][emoji1787]
Że mam śluz płodny i lada dzień owulacja. W poprzednim mcu też miałam w 18dc owulację.Potwierdził owulacje czy że jest pęcherzyk??