reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Obecnie jestem w 21dc, cykle mam bardzo regularne. 28-29dni. W 18dc byłam na monitoringu, dzień później test owu pozytywny.
Na początku września testuje , kto ze mną? ;-)
Witaj :)
Ja również będę testować na początku września o ile progestron we wtorek wskaże na owulację . W piątek za tydzień idę do nowego ginekologa , liczę na dobrą poradę :)

reklama
Ja kupilam bo polecala mi polozna z ktora sie juz troszke czasu znam z przychodni... mpwila ze bardzo go sobie pary chwala i panie po menopauzie ktore maja problem z sluzem... ja tam mam raczej caly czas dosc wilgotno ale ze wzgledu na przezycie żołnierzy kupilam i chyba pomoglo 😉

Cześć dziewczyny! Mam pytanie, bo nie daje mi to spokoju...
13.08 miałam 1dc, cykle 29-31 dni.
Owulacja wg aplikacji 26.08 czyli 2 dni temu a dzisiaj mocny śluz lepki z krwią... czy może to mieć jakiś związek z zapłodnieniem? Wydaje mi się, ze za wcześnie.. może któraś coś podpowie?

Cześć dziewczyny! Mam pytanie, bo nie daje mi to spokoju...
13.08 miałam 1dc, cykle 29-31 dni.
Owulacja wg aplikacji 26.08 czyli 2 dni temu a dzisiaj mocny śluz lepki z krwią... czy może to mieć jakiś związek z zapłodnieniem? Wydaje mi się, ze za wcześnie.. może któraś coś podpowie?
Moze to dop dzis owulacyjne plamienie? Mialas monitoring?

Witaj :)
Ja również będę testować na początku września o ile progestron we wtorek wskaże na owulację . W piątek za tydzień idę do nowego ginekologa , liczę na dobrą poradę :)
[/QUOTE]
Jutro idę pierwszy raz na różne badania krwi, więc przy okazji pierwszy raz w życiu zrobię progesteron i prolaktynę z ciekawości
Planowo 4.09 @, oby nie przyszła! Bo już mam dosyć patrzeć na te paskudne pojedyncze kreski 😁

A mam takie w sumie głupie pytanie, słyszałyście coś o czymś takim jak conceive plus? Myślicie, że to pic na wodę, czy serio może coś pomoc?🤪
Ja zamawiałam na allegro, ale nie conceive tylko fertilsave. Po nałożeniu czuje lekkie pieczenie ale tylko przez chwilę, używamy ze względu na walory przy owu, choć po wiesiołku mam mega śluz płodny, to itak go uzywalismy, trzeba wykorzystać, bo tubka niby mała ale żelu dużo nie trzeba

reklama
@Mooni89: test owu bez kreski testowej. Zobacz załącznik 1169255

Edit: najmocniejszy test owu wyszedł 14dc a po wprowadzeniu go w apke owu wyznaczyła mi na 15dc a w ten dzień już kreska testowa na teście owu była słabsza niż w 14dc. Nic czekam na okres do 1.09 i jak nie będzie to odczekam 14 dni i pojadę do gin po kolejne leki na wywołanie.
Może tym razem nie będziesz musiałam tak długo czekać, a jak już to ma to być zdrowa ciąża i juz😘

Do góry