reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
My dzisiaj byliśmy w parku rozrywki i w pewnym momencie poczułam, że coś mi leci, już myślałam że to okres jednak, ale poszłam do wc ale na szczęście jeszcze mnie nie dopadło, miałam lekko mokra plamkę na spodniach bo wkładki nie miałam, ale wkładki by mi nie przebrało, kurcze z tymi Twoimi długimi cyklami, może zrób test owu i zobacz czy mocny wyszedl
Ale co teraz mam robić ten test owu?

@Mooni89: test owu bez kreski testowej.
Image%20(2).jpeg

Edit: najmocniejszy test owu wyszedł 14dc a po wprowadzeniu go w apke owu wyznaczyła mi na 15dc a w ten dzień już kreska testowa na teście owu była słabsza niż w 14dc. Nic czekam na okres do 1.09 i jak nie będzie to odczekam 14 dni i pojadę do gin po kolejne leki na wywołanie.

Ostatnia edycja:
Witajcie :-) Obserwuję i czytam was sobie od dłuższego czasu ;-) I długo zbierałam się , że tutaj napisać. A jak już próbowałam to zawsze jakieś problemy techniczne z adresu @.
Nie ukrywam miło mi się was czyta. Codziennie sprawdzałam której wyszedł pozytywny test ciążowy :-D
Nazywam się Agnieszka, mam 34l i mieszkamy z rodziną we Wrocławiu.
Mamy kochaną 5 letnią córeczkę o którą musieliśmy bardzo dbać w ciąży, żeby jej nie stracić.
Przed dnią straciliśmy dwoje dzieci w połowach ciąż (mam niewydolność szyjki macicy)
Od ok. roku , z kilkoma przerwami staramy się o kolejne drugie dziecko.
I jak na razie kiepsko nam to wychodzi :-D
Pozdrawiam :-)

Witajcie :-) Obserwuję i czytam was sobie od dłuższego czasu ;-) I długo zbierałam się , że tutaj napisać. A jak już próbowałam to zawsze jakieś problemy techniczne z adresu @.
Nie ukrywam miło mi się was czyta. Codziennie sprawdzałam której wyszedł pozytywny test ciążowy :-D
Nazywam się Agnieszka, mam 34l i mieszkamy z rodziną we Wrocławiu.
Mamy kochaną 5 letnią córeczkę o którą musieliśmy bardzo dbać w ciąży, żeby jej nie stracić.
Przed dnią straciliśmy dwoje dzieci w połowach ciąż (mam niewydolność szyjki macicy)
Od ok. roku , z kilkoma przerwami staramy się o kolejne drugie dziecko.
I jak na razie kiepsko nam to wychodzi :-D
Pozdrawiam :-)
Witaj i rozgość się 😘

reklama
Do góry