reklama
Amur
Fanka BB :)
Mozna zawsze ja uzywalam z 3razy bo za pozno kupilam ale bylam zadowolona maz sie nie skarżył zeby cos go pieklo i do masazu mozna uzyc bo waznosc po otwarciu jest chyba 3mies?o to może zamówię a stosowalności zawsze czy tylko przy zabijającej się owu?
Mooni89
O właśnie @młoda1994 popieram te słowaBo często tak jest
młoda1994
Kochana wy to potraficie narobić nadziei mimo że cykl poszedł na stratyO właśnie @młoda1994 popieram te słowa[emoji6][emoji8]
SkorpionicaM
Zaciekawiona BB
Ja nigdy nie miałam problemu z nawilżeniem...aleeee po operacji juz mam i uzywamy tegO żelu, jest na początku jakby lekko piekacy ale jak lekko rozsmarujesz jest ok, przynajmniej tak jest u nas...A mam takie w sumie głupie pytanie, słyszałyście coś o czymś takim jak conceive plus? Myślicie, że to pic na wodę, czy serio może coś pomoc?
Eeejjj piecze..a nie jednak ok.......bosze
Ja robię testy dlatego że jajnik potrafi mnie kluc w okresie płodnym kilka dni z przerwami i nie wiem kiedy następuje owulacja.Tak miałam i dwa cykle nimi testowalam sprawdzić czy mam tą owulacje, ponieważ jak byłam u ginekologa to był pęcherzyk ale nic nie czułam, zadneg kłócia, że pękł więc uznałam, że będę robić te testy z 2 cykle i w momencie gdy wyszedł test pozytywny to na następny dzień wieczorem miałam ból w jajniku dwa razy w prawym był i teraz w tym cyklu gdzie nie testowalam to kłócia miałam w lewym
Mooni89
My dzisiaj byliśmy w parku rozrywki i w pewnym momencie poczułam, że coś mi leci, już myślałam że to okres jednak, ale poszłam do wc ale na szczęście jeszcze mnie nie dopadło, miałam lekko mokra plamkę na spodniach bo wkładki nie miałam, ale wkładki by mi nie przebrało, kurcze z tymi Twoimi długimi cyklami, może zrób test owu i zobacz czy mocny wyszedlDziewczyny tak jak napisałam wyżej jestem 12 dni po domniemanej owu. Zawsze przed @ miałam mokro ale teraz to już przesada. Nawet wkładka nie pomogła przesiaklo na bieliznę i na spodnie[emoji85] czyżby dopiero owu?
reklama
merlyn2020
Zaangażowana w BB
No to fajnie, dziękuje za informację!Mozna zawsze ja uzywalam z 3razy bo za pozno kupilam ale bylam zadowolona maz sie nie skarżył zeby cos go pieklo i do masazu mozna uzyc bo waznosc po otwarciu jest chyba 3mies?