reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
20200828_205654.jpg

A mam takie w sumie głupie pytanie, słyszałyście coś o czymś takim jak conceive plus? Myślicie, że to pic na wodę, czy serio może coś pomoc?🤪
Ja nigdy nie miałam problemu z nawilżeniem...aleeee po operacji juz mam i uzywamy tegO żelu, jest na początku jakby lekko piekacy ale jak lekko rozsmarujesz jest ok, przynajmniej tak jest u nas...
Eeejjj piecze..a nie jednak ok.......🤤😪bosze

Tak miałam i dwa cykle nimi testowalam sprawdzić czy mam tą owulacje, ponieważ jak byłam u ginekologa to był pęcherzyk ale nic nie czułam, zadneg kłócia, że pękł więc uznałam, że będę robić te testy z 2 cykle i w momencie gdy wyszedł test pozytywny to na następny dzień wieczorem miałam ból w jajniku dwa razy w prawym był i teraz w tym cyklu gdzie nie testowalam to kłócia miałam w lewym
Ja robię testy dlatego że jajnik potrafi mnie kluc w okresie płodnym kilka dni z przerwami i nie wiem kiedy następuje owulacja.

Dziewczyny tak jak napisałam wyżej jestem 12 dni po domniemanej owu. Zawsze przed @ miałam mokro ale teraz to już przesada. Nawet wkładka nie pomogła przesiaklo na bieliznę i na spodnie[emoji85] czyżby dopiero owu?
My dzisiaj byliśmy w parku rozrywki i w pewnym momencie poczułam, że coś mi leci, już myślałam że to okres jednak, ale poszłam do wc ale na szczęście jeszcze mnie nie dopadło, miałam lekko mokra plamkę na spodniach bo wkładki nie miałam, ale wkładki by mi nie przebrało, kurcze z tymi Twoimi długimi cyklami, może zrób test owu i zobacz czy mocny wyszedl

reklama
Do góry