reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Laski, a propo cierpliwego czekania z testem do dnia okresu, jak to robicie jak bierzecie dupka?? Ja mam brać do 11 dpo, 12 dpo już nie, ale jeśli miałabym być w ciąży to bezpieczniej będzie go nie odstawiać co oznacza że będę musiała zatestować 12 dpo [emoji848]

Dziewczyny a ile po owu można robić test ?
Najlepiej 14 dni
Masz może zdjęcie tego pozytywnego testu?
Nie, wyrzuciłam. Ale dzień wcześniej gin mówił, że lada chwila owulacja, bo pęcherzyk 22mm i śluz płodny. Zresztą brzuch mnie bolał, co zawsze jest podczas owu.
A gin. odradził używanie testów owu, twierdzi, że strata czasu i pieniędzy.

Dziewczyny plamienie dzisiaj ustalo (Trwalo 3 dni) do okresu 5 dni zostalo. Plamienie bylo brunatne i brazowe wkladka na to wystarczala. Wraz z tymi plamieniami pojawil sie sluz i wyglada jak w dni plodne jest go duzo jest przeroczysty i rozciagliwy chwilami podbarwiony na bialo 🤔 nie wiem w sumie co dalej😂 czekam na termin okresu jak na szpilkach 🙄

Laski, a propo cierpliwego czekania z testem do dnia okresu, jak to robicie jak bierzecie dupka?? Ja mam brać do 11 dpo, 12 dpo już nie, ale jeśli miałabym być w ciąży to bezpieczniej będzie go nie odstawiać co oznacza że będę musiała zatestować 12 dpo [emoji848]
Też to w tym miesiącu rozkminialam, bo jestem na luteine...stwierdziłam, że po 10 dniach test mi może jeszcze nie wyjść, dzisiaj jest 14 dpo nadal nie mam 100% pewności, że się udało, ale nie odstawiam. Najwyżej będę miała dłuższy cykl, albo @ przyjdzie w trakcie brania- bo tak też mi się zdarzyło :)

Ja zamawiałam na allegro, ale nie conceive tylko fertilsave. Po nałożeniu czuje lekkie pieczenie ale tylko przez chwilę, używamy ze względu na walory przy owu, choć po wiesiołku mam mega śluz płodny, to itak go uzywalismy, trzeba wykorzystać, bo tubka niby mała ale żelu dużo nie trzeba
a o co w sumie chodzi z tym wiesiołkiem? Z czym to „się je”?😅

reklama
Do góry