reklama
K
Katijah
Gość
Masz może zdjęcie tego pozytywnego testu?Obecnie jestem w 21dc, cykle mam bardzo regularne. 28-29dni. W 18dc byłam na monitoringu, dzień później test owu pozytywny.
Na początku września testuje , kto ze mną? ;-)
Najlepiej w dniu okresu.
Dziewczyny a ile po owu można robić test ?
Laski, a propo cierpliwego czekania z testem do dnia okresu, jak to robicie jak bierzecie dupka?? Ja mam brać do 11 dpo, 12 dpo już nie, ale jeśli miałabym być w ciąży to bezpieczniej będzie go nie odstawiać co oznacza że będę musiała zatestować 12 dpo [emoji848]
W
wroc
Gość
Najlepiej 14 dniDziewczyny a ile po owu można robić test ?
Nie, wyrzuciłam. Ale dzień wcześniej gin mówił, że lada chwila owulacja, bo pęcherzyk 22mm i śluz płodny. Zresztą brzuch mnie bolał, co zawsze jest podczas owu.Masz może zdjęcie tego pozytywnego testu?
A gin. odradził używanie testów owu, twierdzi, że strata czasu i pieniędzy.
kasia20021
Fanka BB :)
Dziewczyny plamienie dzisiaj ustalo (Trwalo 3 dni) do okresu 5 dni zostalo. Plamienie bylo brunatne i brazowe wkladka na to wystarczala. Wraz z tymi plamieniami pojawil sie sluz i wyglada jak w dni plodne jest go duzo jest przeroczysty i rozciagliwy chwilami podbarwiony na bialo nie wiem w sumie co dalej czekam na termin okresu jak na szpilkach
Marta200x
Z tym że mi okres przypada 11dni po pozytywnym teście owu . To chyba za wcześnie ? A ostatni cykl miałam 66dni a poprzedni 45 więc w sumie nie wiem jak długie mam cykle [emoji23][emoji23]Najlepiej w dniu okresu.
Kingazet92
Też to w tym miesiącu rozkminialam, bo jestem na luteine...stwierdziłam, że po 10 dniach test mi może jeszcze nie wyjść, dzisiaj jest 14 dpo nadal nie mam 100% pewności, że się udało, ale nie odstawiam. Najwyżej będę miała dłuższy cykl, albo @ przyjdzie w trakcie brania- bo tak też mi się zdarzyłoLaski, a propo cierpliwego czekania z testem do dnia okresu, jak to robicie jak bierzecie dupka?? Ja mam brać do 11 dpo, 12 dpo już nie, ale jeśli miałabym być w ciąży to bezpieczniej będzie go nie odstawiać co oznacza że będę musiała zatestować 12 dpo [emoji848]
merlyn2020
Zaangażowana w BB
a o co w sumie chodzi z tym wiesiołkiem? Z czym to „się je”?Ja zamawiałam na allegro, ale nie conceive tylko fertilsave. Po nałożeniu czuje lekkie pieczenie ale tylko przez chwilę, używamy ze względu na walory przy owu, choć po wiesiołku mam mega śluz płodny, to itak go uzywalismy, trzeba wykorzystać, bo tubka niby mała ale żelu dużo nie trzeba
reklama
Okres przypada zazwyczaj 14 dni po owulacji. Chociaż w normie jest od 10 do 16 dni.
Z tym że mi okres przypada 11dni po pozytywnym teście owu . To chyba za wcześnie ? A ostatni cykl miałam 66dni a poprzedni 45 więc w sumie nie wiem jak długie mam cykle [emoji23][emoji23]