reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
To serio myślicie że codziennie to lepiej ?? Hmmm może musimy sprobowac, tylko ją sama nie raz o hity nie mam jak zmęczona jestem.
Niby lekarze mówią lepiej co 2 dni.

Ja dziś zamówiłam test ciążowe firmy mord test. Bo nie chce wydawać tyle kasy w aptece po 10 zł sztuka. Zamówiłam hurtem nordtest za 38 zł 10 sztuk będzie najbliższy polroku starań, chyba że się uda wcześniej 🤪🤪🤪🤪
W środę dojdą to w czwartek zatestuje. Chyba że w środę zjawi się @ punktualnie.
Któraś też w czwartek testuje ???

Dziewczyny ja już po, pojawiło się ciałko żółte. W zasadzie średnio zmierzył mi ten pęcherzyk. Trochę wyszedł zniekształcony, ale uspokoił, że duże powiększenie to dlatego. Mówił, że bardzo wczesna, ale wedlug @ to juz powinien być kolo 5 tygodnia. No ale jestem dobrej myśli. Co ma być to będzie. Jadę powtórzyć betę. Ostatni raz i wtedy zobaczymy co będzie. Raczej nie będzie to cp, więc dobre i to. I pokazało się coś w środku. 😊😊

Dziewczyny ja już po, pojawiło się ciałko żółte. W zasadzie średnio zmierzył mi ten pęcherzyk. Trochę wyszedł zniekształcony, ale uspokoił, że duże powiększenie to dlatego. Mówił, że bardzo wczesna, ale wedlug @ to juz powinien być kolo 5 tygodnia. No ale jestem dobrej myśli. Co ma być to będzie. Jadę powtórzyć betę. Ostatni raz i wtedy zobaczymy co będzie. Raczej nie będzie to cp, więc dobre i to. I pokazało się coś w środku. 😊😊
Cieszę się bardzo ☺

Super 🥰🥰 widzisz a tak się stresowalas, serduszko to pewnie 6 tyg albo 7 zobaczysz 😍😍😍

reklama
Do góry