reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Badania warto już teraz zrobić jeśli masz możliwość, prywatnie zrobisz wszystko. Ja bym zrobiła tarczycę, hormony, glukoze, insulinę żeby mieć jakiś pogląd 😉
Masz rację chyba ze strachu, że coś może być nie tak wolę to odwlekac A w sumie mogłam zrobić na samym początku starań żeby wiedzieć jak sytuacja wygląda po tabletkach po 1 ciąży

A no właśnie, też mu powiedziałam że robię z siebie wariatkę przed lekarzami. Mi chodzi tylko o intensywne 7 dni :) a reszte niech sobie bimba :) ehh dobrze ze my sie rozumiemy :)

A ja z kolei odwrotnie, nie naciskalam aż tak jak teraz i nic nie wyszło. Mnie trochę czas goni bo kończy mi się wychowawczy i jestem pewna że dlatego jestem poddenerwowana.
Ale wiem że mogę zajść w ciążę bez problemu tylko musimy wycelować. Z tym celowaniem ostatnio u mnie kiepsko dlatego chciałam codziennie :)
Ale idzie weekend, szybko się pogodzimy tylko to ja muszę zrzucić z tonu :)
Mi też sie konczy wychowawczy i chyba trochę się pogubilam bo co innego zaplanowalam A życie robi mi psikusa 😅

Wiem jak to jest :) ja żałuję że nie zdecydowaliśmy się wcześniej, bo jak czas goni to nic nie pomaga :/
Ja teraz też żałuję... Ale w sumie myśl, że wrócę do pracy też mnie cieszy bo w końcu z tego domu się wydostane i znowu kontakt z ludźmi A o normalnej wypłacie już nie wspomnę :p no i moja mała do przedszkola teraz idzie od 1 i też się trochę stresuje mam nadzieję, że nie będzie tydzień w przedszkolu i 3 w domu :p

Powiem Wam , że dziś czuje pobolewania, jak na okres. Jeszcze 10 dni do okresu, ale coś czuję, że przyjdzie wcześniej, bo miewałam i cykle po 28 (zazwyczaj 31-33). Może to i lepiej, niech przychodzi, to szybciej nowy cykl zacznę 😎

reklama
Do góry