K
Katijah
Gość
Czekamy@Martxx1 będzie dobrze, daj znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy@Martxx1 będzie dobrze, daj znać
Raz dziennie zwykle jak wracałam z pracy ok 19-20 . To był mój pierwszy cykl z testami. Życzę powodzeniaAnia95 robiłaś testy owu raz dziennie, czy dwa ?
Tak , czekamy z nadzieją że wszystko dobrze. Ja będę we wtorek też się tak stresować.Czekamy
My staramy się od 2018 roku i muszę powiedzieć,że swojego nie muszę namawiać bardziej to ja mam czasami dość.Eeeeee..... to tylko mój chłop taki.... zaangażowany...?
Nie pewnie też zacznie szczelac fochy po 3,4...5 cyklu.
Cieszę się bardzo ☺Dziewczyny ja już po, pojawiło się ciałko żółte. W zasadzie średnio zmierzył mi ten pęcherzyk. Trochę wyszedł zniekształcony, ale uspokoił, że duże powiększenie to dlatego. Mówił, że bardzo wczesna, ale wedlug @ to juz powinien być kolo 5 tygodnia. No ale jestem dobrej myśli. Co ma być to będzie. Jadę powtórzyć betę. Ostatni raz i wtedy zobaczymy co będzie. Raczej nie będzie to cp, więc dobre i to. I pokazało się coś w środku.
Super widzisz a tak się stresowalas, serduszko to pewnie 6 tyg albo 7 zobaczyszDziewczyny ja już po, pojawiło się ciałko żółte. W zasadzie średnio zmierzył mi ten pęcherzyk. Trochę wyszedł zniekształcony, ale uspokoił, że duże powiększenie to dlatego. Mówił, że bardzo wczesna, ale wedlug @ to juz powinien być kolo 5 tygodnia. No ale jestem dobrej myśli. Co ma być to będzie. Jadę powtórzyć betę. Ostatni raz i wtedy zobaczymy co będzie. Raczej nie będzie to cp, więc dobre i to. I pokazało się coś w środku.
Martwi mnie ten prawie "kwadratowy" pęcherzyk. No ale nic nie poradzę. Mam do swojego Gina we wtorek prywatnie.Super widzisz a tak się stresowalas, serduszko to pewnie 6 tyg albo 7 zobaczysz