reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Po poronieniu w grudniu chyba w końcu się udało... ;)

Jestem pod opieką endokrynologa (jeszcze nie wszystko unormowaliśmy więc trochę się boje ze nie będzie się wszystko rozwijać prawidłowo), ale chyba mamy to. Aż sama w to nie wierze. Jutro planowany dzien okresu ale chyba już nie ma opcji co?;)
Gratulacje ❤️❤️❤️

Ja Cię ja nie mogę jak można mieć takie cudo na teście przed @! 😁❤️❤️

U mnie dzisiaj taka sytuacja... zaczynam powoli wierzyć, że się udało. Mąż kupił mi wczoraj jeszcze jeden test z innej firmy- wysłałam chłopa po test o czułości 10, przyniósł 25 xd i nic nie było widać, dzisiaj albo w poniedziałek ma przyjść kolejna partia testów z allegro, które sobie zamówiłam w tym tygodniu, więc sprawdzę jeszcze na paskowych :)
[/QUOJest
U mnie dzisiaj taka sytuacja... zaczynam powoli wierzyć, że się udało. Mąż kupił mi wczoraj jeszcze jeden test z innej firmy- wysłałam chłopa po test o czułości 10, przyniósł 25 xd i nic nie było widać, dzisiaj albo w poniedziałek ma przyjść kolejna partia testów z allegro, które sobie zamówiłam w tym tygodniu, więc sprawdzę jeszcze na paskowych :)
Jest kreseczka trzymam ✊

Po poronieniu w grudniu chyba w końcu się udało... ;)

Jestem pod opieką endokrynologa (jeszcze nie wszystko unormowaliśmy więc trochę się boje ze nie będzie się wszystko rozwijać prawidłowo), ale chyba mamy to. Aż sama w to nie wierze. Jutro planowany dzien okresu ale chyba już nie ma opcji co?;)
Gratulacje 👍

reklama
Można wiedzieć jaki zabieg miałaś robiony na szyjce?
Mnie w poniedziałek czeka konizacja lub mniej inwazyjny zależy od lekarza i zmian
Hej, miałam konizację chirurgiczną, skalpelem. Miałam zmiany nowotworowe, więc chodziło o to, żeby uciąć jak najmniej pozostawiając margines zyeych tkanek do badania. Po konizacji pętlą elektryczną niestety margines jest przypalony i potem lekarzom zdarza się przeoczyć, że znowu coś się dzieje złego. Ale to tylko w przypadku raka. Czasem konizację robi się też z inbyxh powodów, na przykład dużej nadżerki. A ty jaką masz przyczynę?

Do góry