reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dzien dobry miłym Paniom☺️ Witam sie w 33 dc - test biały dzisiaj pwinien przyjść okres.
dzisija mam dola maz wczoraj robił rozszerzone badania nasienia cześć wyników mamy.... test hba fatalnie... 38% przy wartości referencyjnej 80% i więcej 😟 juz nie mam co liczyć na naturalna ciaze

reklama
Dzien dobry miłym Paniom[emoji3526] Witam sie w 33 dc - test biały dzisiaj pwinien przyjść okres.
dzisija mam dola maz wczoraj robił rozszerzone badania nasienia cześć wyników mamy.... test hba fatalnie... 38% przy wartości referencyjnej 80% i więcej [emoji45] juz nie mam co liczyć na naturalna ciaze
Spróbuj ten buzdyganek naziemny, zwiększa ilość i rochliwosc plemników a u kobiet pomaga w dojrzewaniu komórki jajowej :)

Po poronieniu w grudniu chyba w końcu się udało... ;)

Jestem pod opieką endokrynologa (jeszcze nie wszystko unormowaliśmy więc trochę się boje ze nie będzie się wszystko rozwijać prawidłowo), ale chyba mamy to. Aż sama w to nie wierze. Jutro planowany dzien okresu ale chyba już nie ma opcji co?;)

Załączniki

• IMG20200828074257.jpg
    IMG20200828074257.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 116
Po poronieniu w grudniu chyba w końcu się udało... ;)

Jestem pod opieką endokrynologa (jeszcze nie wszystko unormowaliśmy więc trochę się boje ze nie będzie się wszystko rozwijać prawidłowo), ale chyba mamy to. Aż sama w to nie wierze. Jutro planowany dzien okresu ale chyba już nie ma opcji co?;)
Ale mocne krechy! Gratulacje! Może to jakiś bliźniaki będą, jak dzień przed okresem takie intensywne ;)

reklama
Do góry