reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Śliczne kreseczki:)

Kingazet92 no widać... druga bladziutka kreska :)

Ja też czekam na @, wczoraj ostatnia tabletka duphastonu więc w niedzielę lub w poniedziałek powinna się zjawić. Wstępnie 0 plamień i 0 śluzu - susza.... dziwne zawsze miałam jskiś śluz..... może to ten duphaston....

reklama
Po poronieniu w grudniu chyba w końcu się udało... ;)

Jestem pod opieką endokrynologa (jeszcze nie wszystko unormowaliśmy więc trochę się boje ze nie będzie się wszystko rozwijać prawidłowo), ale chyba mamy to. Aż sama w to nie wierze. Jutro planowany dzien okresu ale chyba już nie ma opcji co?;)
Cudnie!! Gratuluje 🥰🥰

Hej, miałam konizację chirurgiczną, skalpelem. Miałam zmiany nowotworowe, więc chodziło o to, żeby uciąć jak najmniej pozostawiając margines zyeych tkanek do badania. Po konizacji pętlą elektryczną niestety margines jest przypalony i potem lekarzom zdarza się przeoczyć, że znowu coś się dzieje złego. Ale to tylko w przypadku raka. Czasem konizację robi się też z inbyxh powodów, na przykład dużej nadżerki. A ty jaką masz przyczynę?
Hpv

Witajcie dziewczyny, gratuluję pięknych kresek ;) choć to mi humor poprawiło.
Ja się tak chwaliłam że codziennie się staramy, mój M się z tego cieszył jak pytałam czy da radę codziennie. A tu od dwóch dni cisza. Przedwczoraj boli go głowa, wczoraj niby nic to aż mu się w twarz rozpłakalam A on nic, nawet mnie nie przytulił :( tylko powiedział że on przecież chce, tylko że nie jest maszyną.
Jeden dzień przerwy mi nie przeszkadza Ale dwa to już dla mnie dużo. Cały czas czuje ból jajnika, wczoraj płodny śluz, niby testy jeszcze negatywne. Dziś 14dc. Mam nadzieję że jeszcze nam się uda. Ale to ja muszę uratować sytuację, bo widzę że jemu to jakoś wszystko jedno.
Miesiąc temu też mieliśmy takie przerwy dwa trzy dni i nic z tego nie wyszło.
Powiem Wam że już się na nic nie nastawiam, cały dzień do dupy :(

Wybaczcie, musiałam wyrzucić swoje żale.
Miłego dnia życzę sobie i Wam :)

Hej Wam! Do środy bylam w kwietniowkach 2021 ale okazalo się puste jajo w 8 tygodniu, poszlam do szpitala i onazalo się ze organizm sam się oczyscil. Mam juz dwuletnie dziecko. Czekalam na nie 4 lata wiec nie wiem jak to będzie z kolejną ciąża, mogę od razu po tym krwawieniu sie starać

reklama
Do góry