reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Po poronieniu w grudniu chyba w końcu się udało... ;)

Jestem pod opieką endokrynologa (jeszcze nie wszystko unormowaliśmy więc trochę się boje ze nie będzie się wszystko rozwijać prawidłowo), ale chyba mamy to. Aż sama w to nie wierze. Jutro planowany dzien okresu ale chyba już nie ma opcji co?;)
Gratulacje ❤️❤️❤️

Ja Cię ja nie mogę jak można mieć takie cudo na teście przed @! 😁❤️❤️

U mnie dzisiaj taka sytuacja... zaczynam powoli wierzyć, że się udało. Mąż kupił mi wczoraj jeszcze jeden test z innej firmy- wysłałam chłopa po test o czułości 10, przyniósł 25 xd i nic nie było widać, dzisiaj albo w poniedziałek ma przyjść kolejna partia testów z allegro, które sobie zamówiłam w tym tygodniu, więc sprawdzę jeszcze na paskowych :)
[/QUOJest
U mnie dzisiaj taka sytuacja... zaczynam powoli wierzyć, że się udało. Mąż kupił mi wczoraj jeszcze jeden test z innej firmy- wysłałam chłopa po test o czułości 10, przyniósł 25 xd i nic nie było widać, dzisiaj albo w poniedziałek ma przyjść kolejna partia testów z allegro, które sobie zamówiłam w tym tygodniu, więc sprawdzę jeszcze na paskowych :)
Jest kreseczka trzymam ✊

Po poronieniu w grudniu chyba w końcu się udało... ;)

Jestem pod opieką endokrynologa (jeszcze nie wszystko unormowaliśmy więc trochę się boje ze nie będzie się wszystko rozwijać prawidłowo), ale chyba mamy to. Aż sama w to nie wierze. Jutro planowany dzien okresu ale chyba już nie ma opcji co?;)
Gratulacje 👍

reklama
Można wiedzieć jaki zabieg miałaś robiony na szyjce?
Mnie w poniedziałek czeka konizacja lub mniej inwazyjny zależy od lekarza i zmian
Hej, miałam konizację chirurgiczną, skalpelem. Miałam zmiany nowotworowe, więc chodziło o to, żeby uciąć jak najmniej pozostawiając margines zyeych tkanek do badania. Po konizacji pętlą elektryczną niestety margines jest przypalony i potem lekarzom zdarza się przeoczyć, że znowu coś się dzieje złego. Ale to tylko w przypadku raka. Czasem konizację robi się też z inbyxh powodów, na przykład dużej nadżerki. A ty jaką masz przyczynę?

Do góry