Gigi Tg
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyny wam chyba się nie chwaliłam. Ogólny test z modułu 1 2 3 zaliczyłam test z Niemca 37/45 punktów a wczoraj pisałam kolejny i 39/40 punktów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeDziewczyny wam chyba się nie chwaliłam. Ogólny test z modułu 1 2 3 zaliczyłam test z Niemca 37/45 punktów a wczoraj pisałam kolejny i 39/40 punktów.
Jakie suplementy bierzecie Panie podczas starań? Moze cos polecicie? Ma ktos opinie o proxeed women oraz infolic combi?
Ja biorę Doppel Herz mama premiumO jeszcze ktoś z naszego rocznika?
Ja biorę Wit D, kwas foliowy metylowany, Wit b, koenzym q10, witaminę E.
Jesli nie masz mutacji to prenatal uno ma dobry skład albo mama dha premium.
TakI to w apce robisz??
Super, potem tylko b2 i będzie z górki. [emoji4]Do B1 plus politik kurs do obywatelstwa za nie całe 5 lat. A później moze wybiorę się na B2 i C1
Ja po prostu naciskam palcem na tą wiadomość, która chce zaznaczyć. A może naciśnij i przytrzymaj?ja albo nie umiem albo nie wiem jak zaznaczyć posty w apce [emoji87]
Ja mam ich wszystkie ebooki. Ale jeszcze nie dotrwałam do końca.Dziewczyny a znacie akademię płodności? Dziewczyny prowadzą świetnego Instagrama i YouTube ogólnie polecam bardzo do posłuchania
Hmm a czy jakis dobry suplement poleci Pani ?O jeszcze ktoś z naszego rocznika?
Ja biorę Wit D, kwas foliowy metylowany, Wit b, koenzym q10, witaminę E.
Jesli nie masz mutacji to prenatal uno ma dobry skład albo mama dha premium.
DziękujęGratulacje [emoji106]
Dokładnie[emoji4]TakSuper, potem tylko b2 i będzie z górki. [emoji4]Ja po prostu naciskam palcem na tą wiadomość, która chce zaznaczyć. A może naciśnij i przytrzymaj? Ja mam ich wszystkie ebooki. Ale jeszcze nie dotrwałam do końca.
Ja nigdy nie testuje, na początku starań w dniu terminu @ mi się zdarzyło. Dzisiaj dzień deszczowy a i mój nastrój kiepski, siedzę w pracy i co chwile łzy napływają mi do oczu. Wszędzie spotykam kobietki w ciąży, uśmiecham się na ich widok i za chwilę zdaje sobie sprawę jak bardzo im zazdroszczę. Jestem w końcówce cyklu i wiem,że znowu się nie udało(nawet piersi nie bolą). Boje się,że na tym hsg wyjdzie ,że wszystko jest ok i zostanie tylko klinika. Przepraszam,że się użalam ale jakiś kiepski dzień mam.