coca
Fanka BB :)
ja albo nie umiem albo nie wiem jak zaznaczyć posty w apceI to w apce robisz??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja albo nie umiem albo nie wiem jak zaznaczyć posty w apceI to w apce robisz??
Ja @ mam dostać 3.09 i będę testować dopiero jak się okres spóźniA dziewczyny jak to u was jest, jesteście którą grupą : czekacie na przyjście miesiączki, testujecie w dzień spodziewanej miesiączki czy testujecie nawet wcześniej z nadzieją?
Oo to widzę że grono „starszych” jest. A to wasze pierwsze??
U mnie pierwsze i na dodatek chyba jestem mimo wszystko psychicznie zblokowana bo nadania wszystko ok a jak narazie nic nie wychodzi. Fakt oczywiście ze ja za każdym razem już widzę milion „symptomów” że pewnie tym razem ale nic z tego. Potem czuje się jak idiotka.... i wogole to trochę boje się ciąży, porodu... tego wszystkiego. [emoji22]
A starsze to jaki wiek?? [emoji28]
Dla mnie starsza to tak jak ja 35 lat i w górę [emoji37]Ja 35, ale wlasnie chcialam uniknac ciazy 37+, wiec albo teraz, albo wcale [emoji17]
Powiedzial ze jesli sie to tylko raz zdarzylo to nic sie nie dzieje. Jestem 6 miesiecy po porodzie i wedlug niego mialo prawo wystapic cos takiego.Może, ale nie musi,dziwna sprawa jest twój długi okres, co lekarz na tak długie miesiączkowanie u Ciebie?
Też czekam na owu dziś 13 dc. Testy owu na razie raczej z tych bledszych. Apka pokazuje na 16 dc. Wczoraj mój M już się wykręcił z codziennych starań bo zmęczony. Dziś chodziłam obrażona, Ale się nie odzywam żeby nie było.zadnej akcjiJa w środku cyklu 11dc w oczekiwaniu na owu. Tylko ja z grupy nie testującej i nie chodzącej na betę przed okresem
Ogolnie pomiedzy 5-7 dni. W tym miesiacu poszalal za bardzo ale jestem 6 miesiecy po porodzie i wedlug lekarza mialo prawo cos takiego wystapicZ innej beczki. U ciebie trwa tyle okres?