reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Cześć dziewczyny byłam na usg. Znalazł dwa tycie pecherzyki. Pocieszał, że przez to, że sa dwa beta może rosnąć podwójnie a tam rośnie swoim tempem. Nie wiem co myśleć. Mówi, że jak beta 1000 to tak jakby była połowa na usg. Te pecherzyki są znikome i kazey mówi, ze powinny być już dużo większe. Czy wy coś widzicie na tym zdjęciu? :(
Musisz czkać nie czytaj , nie zamartwiaj się bierz witaminki i odpoczywaj

reklama
U mnie 21 dc wczoraj podbrzusze pobolewało mnie często. Dzisiaj nic nie odczuwam, nawet piersi nie bolą zazwyczaj robią się ciężkie i bolące. Teraz tylko ciężkość czuje za 7 dni termin @ i dzwonie ustalić termin na hsg
Mnie np piersi bolaly mega, dwa ostatnie cykle, no ale moga bolec przy wzroscie progesteronu💁‍♀️ wiec w sumie i na ciążę mogą bolec i na okres 😁

Widze 2 kropki :) teraz tak na prawde zostaje Ci czekac jeszcze z tydzien/dwa.
Cześć dziewczyny byłam na usg. Znalazł dwa tycie pecherzyki. Pocieszał, że przez to, że sa dwa beta może rosnąć podwójnie a tam rośnie swoim tempem. Nie wiem co myśleć. Mówi, że jak beta 1000 to tak jakby była połowa na usg. Te pecherzyki są znikome i kazey mówi, ze powinny być już dużo większe. Czy wy coś widzicie na tym zdjęciu? :(

Też widzę 2 kropeczki [emoji846]

@Malwa93 przykro mi z powodu pieska . Tym bardziej że to nie leciwy wiek . Ja osobiście miałam sytuację z Yorkiem moim. Potrącił mi go samochód i zmarł na moich rękach . Traumatyczne . Kolejny pies rodziców też York miał dwa latka i umarł bo miał poważne wady , organy nie pracowały ... Mój pupilek , mimo że mieszkał z rodzicami . Teraz rodzice mają kolejnego psa mieszankę Yorka i Maltańczyka . Ma chore serce i miał operację. Pechowe te zwierzątka ...

reklama
Najpierw nie mógł znaleźć, nie wykluczył cp. No i że to takie tycie, że ledwo widać. Mam przyjść w piątek na usg, pytał czy bardzo się stresuje. Chciał dać l4, ale nie chce robić zamieszania w pracy
Kochana wiem jak trudno się nie stresować ale naprawdę nie możesz tego robić. Ja też jestem panikara szukałam dzis endo na już aż w końcu jeden lekarz przemówil mi do głowy że mam się nie martwić bo wymyslam. Ja nocy nie spałam bo za dużo się naczytalam. Dlatego nie wmawiaj sobie i nie czytaj że to oznacza odrazu źle. Każdy organizm jest inny daj jeszcze sobie czas. Ja też widzę dwie kropeczki, na następnej wizycie będzie lepiej 😘

Do góry