reklama
K
Katijah
Gość
Ja od wczoraj czuję podbrzusze i jajniki, owu prawdopodobne jutro.... Wiesiołka odstawiłam przedwczoraj i problem z bólem zniknął
Alwinka
Fanka BB :)
Też mam dziwny ten cykl naprawde. Myślałam że będzie bezowulacyjny bo czuje się beznadziejnie i temp sobie nie raz mierze w buzi w ciągu dnia to raz mam 36.4 na następny dzień 37.2 potem znowu spada więc stwierdziłam że owu w takich warunkach nie będzie a tu wczoraj progesteron zrobiłam tak przy okazji i 23.24 więc wszystko możliwe. Ja w sumie tak nie liczę na ten cykl bo teraz leki jeszcze biorę to zarodek by za dobrych warunków nie miałJa za to mam dzis mega mokro, wiec chyba dni plodne zaczely sie dzien wczesniej jak wyliczyla to apka, aczkolwiek ciagle mnie pobolewa podbrzusze nie wiem czy coś wyjdzie z tego dziwnego cyklu...
Anulka0207
Zaangażowana w BB
Mi na jednym kalendarzu wychodzi,żę jesli poczęcie nastapi w sierpniu bedzie chłopiec a na innej stronie ,analizujac inne tabelki z chińskim kalendarzem_dziewczynka. Wiec nie wiem,jak to interpretowaćMi się sprawdziło, ale mojej mamie i siostrze nie. Ale też ciekawi mnie czy Wam się sprawdziło
Gigi Tg
Ja mam w tabletkach firmy GALTe wiesiołki to w tabletkach macie czy olej?
Martxx1
Cześć dziewczyny byłam na usg. Znalazł dwa tycie pecherzyki. Pocieszał, że przez to, że sa dwa beta może rosnąć podwójnie a tam rośnie swoim tempem. Nie wiem co myśleć. Mówi, że jak beta 1000 to tak jakby była połowa na usg. Te pecherzyki są znikome i kazey mówi, ze powinny być już dużo większe. Czy wy coś widzicie na tym zdjęciu?
Załączniki
MamaBuni
Dwie kropeczki widzęCześć dziewczyny byłam na usg. Znalazł dwa tycie pecherzyki. Pocieszał, że przez to, że sa dwa beta może rosnąć podwójnie a tam rośnie swoim tempem. Nie wiem co myśleć. Mówi, że jak beta 1000 to tak jakby była połowa na usg. Te pecherzyki są znikome i kazey mówi, ze powinny być już dużo większe. Czy wy coś widzicie na tym zdjęciu?
reklama
Sabi32
No ja widze dwa pecherzyki... ale generalnie powiedział, ze jest ok? Jakie zalecenia dalsze?Cześć dziewczyny byłam na usg. Znalazł dwa tycie pecherzyki. Pocieszał, że przez to, że sa dwa beta może rosnąć podwójnie a tam rośnie swoim tempem. Nie wiem co myśleć. Mówi, że jak beta 1000 to tak jakby była połowa na usg. Te pecherzyki są znikome i kazey mówi, ze powinny być już dużo większe. Czy wy coś widzicie na tym zdjęciu?