reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja za to mam dzis mega mokro, wiec chyba dni plodne zaczely sie dzien wczesniej jak wyliczyla to apka, aczkolwiek ciagle mnie pobolewa podbrzusze 🙄 nie wiem czy coś wyjdzie z tego dziwnego cyklu...

reklama
Ja za to mam dzis mega mokro, wiec chyba dni plodne zaczely sie dzien wczesniej jak wyliczyla to apka, aczkolwiek ciagle mnie pobolewa podbrzusze 🙄 nie wiem czy coś wyjdzie z tego dziwnego cyklu...
Też mam dziwny ten cykl naprawde. Myślałam że będzie bezowulacyjny bo czuje się beznadziejnie i temp sobie nie raz mierze w buzi w ciągu dnia to raz mam 36.4 na następny dzień 37.2 potem znowu spada 🤦więc stwierdziłam że owu w takich warunkach nie będzie a tu wczoraj progesteron zrobiłam tak przy okazji i 23.24 🤷 więc wszystko możliwe. Ja w sumie tak nie liczę na ten cykl bo teraz leki jeszcze biorę to zarodek by za dobrych warunków nie miał 😔

Cześć dziewczyny byłam na usg. Znalazł dwa tycie pecherzyki. Pocieszał, że przez to, że sa dwa beta może rosnąć podwójnie a tam rośnie swoim tempem. Nie wiem co myśleć. Mówi, że jak beta 1000 to tak jakby była połowa na usg. Te pecherzyki są znikome i kazey mówi, ze powinny być już dużo większe. Czy wy coś widzicie na tym zdjęciu? :(

Załączniki

• IMG_20200826_104148.jpg
    IMG_20200826_104148.jpg
    399,9 KB · Wyświetleń: 117
U mnie 21 dc wczoraj podbrzusze pobolewało mnie często. Dzisiaj nic nie odczuwam, nawet piersi nie bolą zazwyczaj robią się ciężkie i bolące. Teraz tylko ciężkość czuje za 7 dni termin @ i dzwonie ustalić termin na hsg

Cześć dziewczyny byłam na usg. Znalazł dwa tycie pecherzyki. Pocieszał, że przez to, że sa dwa beta może rosnąć podwójnie a tam rośnie swoim tempem. Nie wiem co myśleć. Mówi, że jak beta 1000 to tak jakby była połowa na usg. Te pecherzyki są znikome i kazey mówi, ze powinny być już dużo większe. Czy wy coś widzicie na tym zdjęciu? :(
Dwie kropeczki widzę 😍

reklama
No ja widze dwa pecherzyki... ale generalnie powiedział, ze jest ok? Jakie zalecenia dalsze?

Do góry