reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Strasznie mi przykro ja swojego pieska pochowałam w marcu [emoji24] była z nami niespełna 13 lat [emoji24]
Dziewczyny tak mi źle...wstawialyscie ostatnio zdjęcie swoich piesków...Ja dziś w nocy.swojego stracilam[emoji24][emoji24][emoji24] od poniedziałku walczyliśmy z weterynarzem o jej życie ale.nam.sie nie udało...
Przepraszam że dołuje ale musiałam się wygadać już mi lez brakuje. Córki placza[emoji26]
received_525753411416416.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
Ja przy ostrym bólu zęba brałam dexak SL, jest bezpieczny dla żołądka, a jak raz mnie już nie bolał tylko nap... ierniczal z całych sił 🤣 to wzięłam na raz 2 saszetki i ból minął po 5 minutach. Można go brać nawet naczczo a ten nimesil to największy syf 🤐
Myślałam że zejdę i jeszcze z bromergonem zmieszlam...

Mój sąsiad kiedyś na wsi chciał w ten sposób zatruć moje dwa psy. Podsypywal im z kiełbasą trutke. Jeden był mały więc szybko mi do krwioobiegu się dostała i niestety też odszedł. Drugi to owczarek niemiecki i był za duży na taką dawkę. Ale i tak sąsiad dobił swego bo jak nas nie było ukłuł go czymś ostrym w okolicy serca A potem jeszcze uderzył w głowę (miał zapadnieta ) po tym wszystkim musiałam go uśpić. Nie wyobrażam sobie żeby był tam teraz kolejny piesek. I pomyśleć że to rodzina :( oczywiście zgłosiłam na policję Ale żadnych dowodów. Ode mnie dostał takiego strzała w twarz że zapamięta do końca życia. A byłam wtedy w ciąży ze synem.
Współczuję Ci bardzo, wiem jak to jest stracić zwierzątko.
Ja pier.... Współczuję 😭

Mój sąsiad kiedyś na wsi chciał w ten sposób zatruć moje dwa psy. Podsypywal im z kiełbasą trutke. Jeden był mały więc szybko mi do krwioobiegu się dostała i niestety też odszedł. Drugi to owczarek niemiecki i był za duży na taką dawkę. Ale i tak sąsiad dobił swego bo jak nas nie było ukłuł go czymś ostrym w okolicy serca A potem jeszcze uderzył w głowę (miał zapadnieta ) po tym wszystkim musiałam go uśpić. Nie wyobrażam sobie żeby był tam teraz kolejny piesek. I pomyśleć że to rodzina :( oczywiście zgłosiłam na policję Ale żadnych dowodów. Ode mnie dostał takiego strzała w twarz że zapamięta do końca życia. A byłam wtedy w ciąży ze synem.
Współczuję Ci bardzo, wiem jak to jest stracić zwierzątko.
Co za gnida , że tacy ludzie jeszcze bezkarni się czują.Mam nadzieję że kiedyś karma do niego wróci 😤

Też ma psa i kota i nie wyobrażam sobie co zrobię jak będę musiała się z nimi pożegnać 😭 tym bardziej że my dzieci nie mamy jeszcze i np riko jest naszym wspólnym psem wzięliśmy go przed ślubem i kochamy go jak dziecko 😍 to jest straszne, że nasze zwierzeta tak krótko są z nami 😔😔

@Malwa93 współczuję, moi rodzice też w zeszłym miesiącu usypiali kota i też płakałam, bo tyle lat w rodzinie

@marina7 nie ma co myśleć tylko trzeba iść do przodu :) myślę, że zbieżność dat może działać tylko na plus, że teraz się musi udać :)

@Eryka25 co Ty w ogóle opowiadasz :o jak ktoś tak może robić!!

reklama
Co do wiesiołka, to może za duże dawki dziewczyny brałyście, że miałyście jakieś przeboje? Ja biorę już chyba 4 cykl od 1dc do 8dc i gdyby nie on, to bym chyba płodnego sluzu nie zobaczyła 😁 tzn wiadomo, że jest tam w środku (któraś tu napisała tak, albo na staraczkach z 1 połowy roku), ale Wiesiołek sprawia, że jest go więcej 😉 no i nie trzeba mi dużo gry wstępnej hehe 😁 nie mam osobiście żadnych dolegliwości na minus 😉
Właśnie dostałam info, że mam paczkę w paczkomacie, a w niej tani paskowy test ciążowy x10 i "dwa lepsze". Myślałam nad tym żeby sprawdzić tymi paskowymi, kiedy z mojego organizmu znika pregnyl, ale waham się 🤔 kilka dziewczyn pisało, że im zniknął po 9 dniach, a innym nawet po 14 nie, więc boję się, że mi w dacie @ może wyjść pozytyw i polece na bete i będzie rozczarowanie, co sądzicie?

Do góry