reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Cześć dziewczyny byłam na usg. Znalazł dwa tycie pecherzyki. Pocieszał, że przez to, że sa dwa beta może rosnąć podwójnie a tam rośnie swoim tempem. Nie wiem co myśleć. Mówi, że jak beta 1000 to tak jakby była połowa na usg. Te pecherzyki są znikome i kazey mówi, ze powinny być już dużo większe. Czy wy coś widzicie na tym zdjęciu? :(
Musisz czkać nie czytaj , nie zamartwiaj się bierz witaminki i odpoczywaj

reklama
U mnie 21 dc wczoraj podbrzusze pobolewało mnie często. Dzisiaj nic nie odczuwam, nawet piersi nie bolą zazwyczaj robią się ciężkie i bolące. Teraz tylko ciężkość czuje za 7 dni termin @ i dzwonie ustalić termin na hsg
Mnie np piersi bolaly mega, dwa ostatnie cykle, no ale moga bolec przy wzroscie progesteronu💁‍♀️ wiec w sumie i na ciążę mogą bolec i na okres 😁

Widze 2 kropki :) teraz tak na prawde zostaje Ci czekac jeszcze z tydzien/dwa.
Cześć dziewczyny byłam na usg. Znalazł dwa tycie pecherzyki. Pocieszał, że przez to, że sa dwa beta może rosnąć podwójnie a tam rośnie swoim tempem. Nie wiem co myśleć. Mówi, że jak beta 1000 to tak jakby była połowa na usg. Te pecherzyki są znikome i kazey mówi, ze powinny być już dużo większe. Czy wy coś widzicie na tym zdjęciu? :(

Też widzę 2 kropeczki [emoji846]

@Malwa93 przykro mi z powodu pieska . Tym bardziej że to nie leciwy wiek . Ja osobiście miałam sytuację z Yorkiem moim. Potrącił mi go samochód i zmarł na moich rękach . Traumatyczne . Kolejny pies rodziców też York miał dwa latka i umarł bo miał poważne wady , organy nie pracowały ... Mój pupilek , mimo że mieszkał z rodzicami . Teraz rodzice mają kolejnego psa mieszankę Yorka i Maltańczyka . Ma chore serce i miał operację. Pechowe te zwierzątka ...

reklama
Najpierw nie mógł znaleźć, nie wykluczył cp. No i że to takie tycie, że ledwo widać. Mam przyjść w piątek na usg, pytał czy bardzo się stresuje. Chciał dać l4, ale nie chce robić zamieszania w pracy
Kochana wiem jak trudno się nie stresować ale naprawdę nie możesz tego robić. Ja też jestem panikara szukałam dzis endo na już aż w końcu jeden lekarz przemówil mi do głowy że mam się nie martwić bo wymyslam. Ja nocy nie spałam bo za dużo się naczytalam. Dlatego nie wmawiaj sobie i nie czytaj że to oznacza odrazu źle. Każdy organizm jest inny daj jeszcze sobie czas. Ja też widzę dwie kropeczki, na następnej wizycie będzie lepiej 😘

Do góry