Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KapsułkiTe wiesiołki to w tabletkach macie czy olej?
Mieszkamy na wsi. Psotka była psem który lapal ptaki, myszy...
W niedzielę była normalna A.w poniedziałek już smutna i leżała. Ostatecznie weterynarz stwierdził że musiała zjeść muszę że świeża nidstrawiona trutka...[emoji25] dostała antybiotyki, leki przeciwzapalne, tabletki na odtrucie i na krzepliwosc krwi (No już jej nie krzepla), wczoraj wieczorem kroplowke na wzmocnienie... niestety nic to nie dalo[emoji24][emoji24][emoji24]
Sprawdziłam z ciekawosci. Ale cenaWłaśnie dostałam poczta i się jaram [emoji28]
Chyba tylko wy mnie możecie zrozumieć [emoji23]
Ciekawa jestem czy będą się daty pokrywać z innymi appkami [emoji2370] czas pokaże.Zobacz załącznik 1168082
Sprawdziłam z ciekawosci. Ale cena
A są używane ? Ile zapłaciłaś ?Ida jak świeże buleczki używane nawet wiec tym się na razie nie martwię bo hak coś to sprzedam [emoji1695][emoji41] zobaczymy czy będzie działać.
Albo jestem ślepa albo tam są 3 pęcherzyki? [emoji848] Jeden po prawej a 2 bardziej po lewej (jeden w górze drugi bardziej w dole).Cześć dziewczyny byłam na usg. Znalazł dwa tycie pecherzyki. Pocieszał, że przez to, że sa dwa beta może rosnąć podwójnie a tam rośnie swoim tempem. Nie wiem co myśleć. Mówi, że jak beta 1000 to tak jakby była połowa na usg. Te pecherzyki są znikome i kazey mówi, ze powinny być już dużo większe. Czy wy coś widzicie na tym zdjęciu?