reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja za to mam dzis mega mokro, wiec chyba dni plodne zaczely sie dzien wczesniej jak wyliczyla to apka, aczkolwiek ciagle mnie pobolewa podbrzusze 🙄 nie wiem czy coś wyjdzie z tego dziwnego cyklu...

reklama
Ja za to mam dzis mega mokro, wiec chyba dni plodne zaczely sie dzien wczesniej jak wyliczyla to apka, aczkolwiek ciagle mnie pobolewa podbrzusze 🙄 nie wiem czy coś wyjdzie z tego dziwnego cyklu...
Też mam dziwny ten cykl naprawde. Myślałam że będzie bezowulacyjny bo czuje się beznadziejnie i temp sobie nie raz mierze w buzi w ciągu dnia to raz mam 36.4 na następny dzień 37.2 potem znowu spada 🤦więc stwierdziłam że owu w takich warunkach nie będzie a tu wczoraj progesteron zrobiłam tak przy okazji i 23.24 🤷 więc wszystko możliwe. Ja w sumie tak nie liczę na ten cykl bo teraz leki jeszcze biorę to zarodek by za dobrych warunków nie miał 😔

Cześć dziewczyny byłam na usg. Znalazł dwa tycie pecherzyki. Pocieszał, że przez to, że sa dwa beta może rosnąć podwójnie a tam rośnie swoim tempem. Nie wiem co myśleć. Mówi, że jak beta 1000 to tak jakby była połowa na usg. Te pecherzyki są znikome i kazey mówi, ze powinny być już dużo większe. Czy wy coś widzicie na tym zdjęciu? :(

Załączniki

• IMG_20200826_104148.jpg
    IMG_20200826_104148.jpg
    399,9 KB · Wyświetleń: 120
U mnie 21 dc wczoraj podbrzusze pobolewało mnie często. Dzisiaj nic nie odczuwam, nawet piersi nie bolą zazwyczaj robią się ciężkie i bolące. Teraz tylko ciężkość czuje za 7 dni termin @ i dzwonie ustalić termin na hsg

Cześć dziewczyny byłam na usg. Znalazł dwa tycie pecherzyki. Pocieszał, że przez to, że sa dwa beta może rosnąć podwójnie a tam rośnie swoim tempem. Nie wiem co myśleć. Mówi, że jak beta 1000 to tak jakby była połowa na usg. Te pecherzyki są znikome i kazey mówi, ze powinny być już dużo większe. Czy wy coś widzicie na tym zdjęciu? :(
Dwie kropeczki widzę 😍

reklama
No ja widze dwa pecherzyki... ale generalnie powiedział, ze jest ok? Jakie zalecenia dalsze?

Do góry