reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Femometer i flo wyliczył mi owu na 15.08 a ovufriend na 18.08 wg femometer okres na 30.08(druga faza 14dni) ale nie mialam wcześniejszych wpisów do porównania, wg flo okres na 28.08 na podstawie też wcześniejszych wpisów wyliczyło mi druga fazę na 12 dni bo tak częściej miałam, a ovufriend mam 3 miesiąc i wylicza druga fazę na 14 dni i okres dopiero 2.09😯
Ja uzywam tylko Flo i wedlug niego owu mialam 15.08 okres ma mi przypasc na 2.09 ale czy przyjdzie to nie wiadomo licze na to ze jednak nie🤣

reklama
Ja pewnie tez😉runda 15🙈
@Martxx1 nadrabiałam ponad 30 stron, ciężko nadążyc za Wami a bez sensu odpisywać jak już pełno komentarzy na dany wątek był🤣
Kochana Ty się trzymaj i nie stresuj, jest wszystko dobrze, ciesz się ze jest Twoja upragnioną ciąża, wiesz ze na tak wczesnym etapie niczego nie przeskoczysz, ja wierzę że będzie wszystko dobrze❤️
Noo ja to dopiero raczkuje w tych staraniach 🙈 Ale początek września spędzam na wakacjach, relaks, może czyms to zaowocuje 🙊😅

Ja nie mówię że tamte były od Ciebie 😁 tylko zastanawiałam się czy to jakieś rezerwacje miejsca czy co 🤷‍♀️🤦‍♀️ wybacz 😋
Myślę, że dziewczyny mogły pousuwać wypowiedzi odnoszące się do tej dziwnej sytuacji i ciąży, która przeżyła łyżeczkowanie. Nie można tu na babyboom usunąć całkiem posta, więc treść może zamieniły na kropki 😉

reklama
Do góry