reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Jak dostanę w końcu małpę to i ja będę próbować 🤨 ale zarejestrowałam się dzisiaj w razie czego na piątek do gina. Martwią mnie te kłucia w jajnikach, boje sie że torbiele rosną 🤢 niech to sprawdzi. I może da mi coś na wywołanie, choć nie wiem czy to nie będzie za wcześnie. Najgorsze jest to że w tamtym tygodniu pojawiło mi się ledwie widoczne dwudniowy plamienie i myślałam że po tym @sie rozkręci ale cisza. A teraz służ jest znowu mleczny/biały 🤷‍♀️🙄
Nadrabiałam chyba wczoraj i dzisiaj ponad 30 stron, przewinęło mi się w tym czasie kilka wiadomości z samą kropka, przecinkiem. O co chodzi? 😁

reklama
Kto walczy we wrześniu? 😄 miałam dziś trochę przypadkowa wizytę u ginekologa, miesiączka tuż za rogiem, wiec we wrześniu zaczynamy rundę 2! 😁
Ja pewnie tez😉runda 15🙈
@Martxx1 nadrabiałam ponad 30 stron, ciężko nadążyc za Wami a bez sensu odpisywać jak już pełno komentarzy na dany wątek był🤣
Kochana Ty się trzymaj i nie stresuj, jest wszystko dobrze, ciesz się ze jest Twoja upragnioną ciąża, wiesz ze na tak wczesnym etapie niczego nie przeskoczysz, ja wierzę że będzie wszystko dobrze❤️

Jak dostanę w końcu małpę to i ja będę próbować [emoji2955] ale zarejestrowałam się dzisiaj w razie czego na piątek do gina. Martwią mnie te kłucia w jajnikach, boje sie że torbiele rosną [emoji1785] niech to sprawdzi. I może da mi coś na wywołanie, choć nie wiem czy to nie będzie za wcześnie. Najgorsze jest to że w tamtym tygodniu pojawiło mi się ledwie widoczne dwudniowy plamienie i myślałam że po tym @sie rozkręci ale cisza. A teraz służ jest znowu mleczny/biały [emoji2368][emoji849]

Nadrabiałam chyba wczoraj i dzisiaj ponad 30 stron, przewinęło mi się w tym czasie kilka wiadomości z samą kropka, przecinkiem. O co chodzi? [emoji16]
Bo pomyliło mi się z jednym postem. To jest mój pierwszy taki post na tym wątku.

Femometer i flo wyliczył mi owu na 15.08 a ovufriend na 18.08 wg femometer okres na 30.08(druga faza 14dni) ale nie mialam wcześniejszych wpisów do porównania, wg flo okres na 28.08 na podstawie też wcześniejszych wpisów wyliczyło mi druga fazę na 12 dni bo tak częściej miałam, a ovufriend mam 3 miesiąc i wylicza druga fazę na 14 dni i okres dopiero 2.09😯

Załączniki

• Screenshot_20200825-180205.jpg
    Screenshot_20200825-180205.jpg
    84,9 KB · Wyświetleń: 48
  • Screenshot_20200825-180139.jpg
    Screenshot_20200825-180139.jpg
    87,6 KB · Wyświetleń: 52
  • Screenshot_20200825-191057.jpg
    Screenshot_20200825-191057.jpg
    105,7 KB · Wyświetleń: 47
Nie krwawię, ale mam bóle, jak siedzę to czasem naprawdę mocne. Niby mogą być, ale czasem jak mnie zakłuje to naprawdę. Zadzwonię jeszcze do takiego Gina co kiedyś chodziłam, jest bardzo stary, ale ma dobry sprzęt. Jak przyjmuje na nfz to zapisze sie do niego, mam żółty śluz, ale to chyba tez może sie zdarzać prawda? We wcześniejszej ciąży to wcale śluzu nir miałam, moj progesteton pewnie wynosił blisko zero.

Dziewczyny kiedy testujecie w ogóle?
@Mooni89 co się nie odzywasz tylko lajkujesz 😁 co słychać?
Wez nospe mozna spokojnie stosowac calaaa ciaze i wypij melise 😉

reklama
Ja testuje za 3 dni i też czuje ciągle coś w brzuchu w 26dc bolał mnie jajnik lewy i troszeczkę prawy plus mam bóle piersi Ale tym się nie sugeruje bo zawsze mam bóle przed @. Jedyne co mnie nastawia pozytywnie to brak bolu pleców A zawsze mam mega ból przed @. No nic pozostaje czekać. Trzymam kciuki za 2 kreski
U mnie cycki w porzadku 🤣 ale brzuch boli mnie podobnie jak w poprzedniej ciazy. Ja bede testowac najwczesniej dzien przed okresem czyli za 7 dni bo wczesniej wydaje mi sie to bez sensu 😅 fajnie by bylo gdyby sie udalo bo partnerowi niezly prezent bym zrobila na urodziny ktore ma 2 wrzesnia😂

Do góry