reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny które zazywaja po owu luteine i biorą od 17dc - 26dc ile dni po odstawieniu dostajecie @
Ja odstawiam w czwartek i zastanawiam się czy okres będzie jeszcze w tym miesiącu [emoji848] w zeszłym roku zażywalam duphaston i okres przychodził po 5 dniach po odstawieniu ale wiem że te 2 leki są inne i może różnie reagowac organizm.
Mi po dupku przychodziła po 2 dniach 😉

Mi po dupku przychodziła po 2 dniach [emoji6]
No dlatego zapytałam o luteine. Bo po dupku mi przychodziła po 5 dniach. Jestem ciekawa jest jest z luteina choć zdaje sobie sprawę że każda z nas i nasze organizmy są różne i jednej przyjdzie okres po 2 dniach a drugiej po 10 a jeszcze innej po 2 tygodniach[emoji6]

Zostalo mi 8 dni do dnia okresu. Brzuch pobolewa i mam uczucie takiego rozciagania od srodka. Sluz jest mieszany troche wodnisty i troche bialy i galaretowaty 😅 czekam z niecierpliwoscia na testowanie :)
Ja testuje za 3 dni i też czuje ciągle coś w brzuchu w 26dc bolał mnie jajnik lewy i troszeczkę prawy plus mam bóle piersi Ale tym się nie sugeruje bo zawsze mam bóle przed @. Jedyne co mnie nastawia pozytywnie to brak bolu pleców A zawsze mam mega ból przed @. No nic pozostaje czekać. Trzymam kciuki za 2 kreski

reklama
Według apki 4+6
Nie stresuj się, naprawdę jest jeszcze za wcześnie, mi lekarz przy 1wszej ciąży nawet zakazał przychodzić przed 7 tygodniem, właśnie po to żeby nie schiziwac 😉
Nie krwawisz? Nie masz silnych bóli prawda? Musisz zajc myśli czymś innym i generalnie wiem, że ciężko zrobić łatwiej napisać, że trzeba przyciągać do siebie pozytywne myśli 😊

Do góry