Martxx1
Fanka BB :)
Dokładnie, mnie lekko od owulacji a juz w terminie @ cały czas z lewej a z prawej kilka razy dziennie.To nie musi zwiastowac nic zlego. Mnie kłuł jajnik od owulacji caly czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, mnie lekko od owulacji a juz w terminie @ cały czas z lewej a z prawej kilka razy dziennie.To nie musi zwiastowac nic zlego. Mnie kłuł jajnik od owulacji caly czas
No tak racja. Źle to ujęłam. Pisząc sucha miałam na myśli, że nie czujesz jakby cię zalewało całą. Bo śluz tak, jak najbardziej w ciąży występuje ale nie jest taki wodnisty. Raczej kremowy i lepki. Typowa suchość jest najczęściej ok jednego dnia po miesiączce i wtedy zaczyna się śluzowa rewolucjaNieprawda Nie ma czegoś takiego, że w przypadku ciąży nie ma śluzu a przed @ jest dużo śluzu. Każdy organizm jest inny. Najczęściej z tego co mówią kobiety, to po zapłodnieniu jest po prostu inaczej. Co nie oznacza, że sucho. Ja np. miałam sucho na początku, bo zazwyczaj miałam dużo mlecznego śluzu. A z kolei u innych kobiet mogło być naturalnie przed @ sucho a po zajściu miały dużo śluzu. Nie ma żadnej reguły na to.
Ten kremowy i lepki to zaczyna się dopiero później U mnie około 2 tygodnie po terminie @No tak racja. Źle to ujęłam. Pisząc sucha miałam na myśli, że nie czujesz jakby cię zalewało całą. Bo śluz tak, jak najbardziej w ciąży występuje ale nie jest taki wodnisty. Raczej kremowy i lepki. Typowa suchość jest najczęściej ok jednego dnia po miesiączce i wtedy zaczyna się śluzowa rewolucja
Już pisałam - u mnie nie było nawet 50% przyrostu w 48h. I na koniec 6tc HCG miałam poniżej 3tys. Dodatkowo miałam plamienia, ale jakoś na początku 7tc. U Ciebie rośnie prawidłowo i jest na odpowiednim poziomie. Nie nakręcaj się tak, będzie wszystko dobrze [emoji846]Tak mnie wystraszył pozamaciczną, że nie wiem czy nie pójdę szybciej do innego.
Dziewczyny myślicie, że jeżeli to będzie cp to może być niebezpiecznie do wtorku? Bardzo się boję. [emoji17] Beta też tak pięknie przyrasta w razie cp?
Mam takie straszne sny ze po prostu wymiękam. Staram sie uspokoić wiecie zająć czymś innym, nie myśleć. Ale dupa wstaje u bum, porypany sen.
Doradźcie tak na rozsądnie, jeżeli mam podejrzenie cp to mam się czym martwić przecież, boję się, że jak beta tak ładnie rośnie to mi sie w tym jajowodzie tak rozwinie, że peknie.
Aa i przysięgam, że jeżeli wszystko będzie dobrze, to będę tylko na staraczkach z Wami, bo co się na czytam na innych forach to można zawału dostać.
I moje kochane czekam na wasze kreseczki [emoji3590] dalej jaj wstawiacie to cieszą mnie niesamowicie [emoji3590]
To ja gdzieś ok 5 tyg w pierwszej ciąży też nic nie miałam nawet pęcherzyka. Gin mówił tylko że ciałko żółte może wskazywać na ciążę. Na kolejnej wizycie po tygodniu był już zarodek.Według apki 4+6
Dzięki dziewczyny, muszę być twarda. Nie mogę się rozklejać przy mężu, bo serce by mu pękło jakby się znowu nie udało.To ja gdzieś ok 5 tyg w pierwszej ciąży też nic nie miałam nawet pęcherzyka. Gin mówił tylko że ciałko żółte może wskazywać na ciążę. Na kolejnej wizycie po tygodniu był już zarodek.
Dokładnie, mnie lekko od owulacji a juz w terminie @ cały czas z lewej a z prawej kilka razy dziennie.
Kto by nie chciał wiem że wszystkie marzymy tu o dziecku ale ja od swoich chciałabym czasem.troche odpocząć kocham je nad życie ale czasem to normalnie w rakietę i w kosmos wysadzićDzięki dziewczyny, muszę być twarda. Nie mogę się rozklejać przy mężu, bo serce by mu pękło jakby się znowu nie udało.
Chciałabym wyjechać na Majorkę na tydzień żeby być spokojną
Dzięki dziewczyny, muszę być twarda. Nie mogę się rozklejać przy mężu, bo serce by mu pękło jakby się znowu nie udało. [emoji3590]
Chciałabym wyjechać na Majorkę na tydzień żeby być spokojną [emoji1787][emoji1787]
Ciekawe jakie tam powietrze w Chorwacji np było 38 stopni a nad wodą było tak przyjemnie mokro, nie gorąco nawet się pić soeclajnie nie chciało, tylko zimne drinkiKusisz z ta Majorka [emoji23] ale dla mnie tam za cieplo [emoji14]