reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny które zazywaja po owu luteine i biorą od 17dc - 26dc ile dni po odstawieniu dostajecie @
Ja odstawiam w czwartek i zastanawiam się czy okres będzie jeszcze w tym miesiącu [emoji848] w zeszłym roku zażywalam duphaston i okres przychodził po 5 dniach po odstawieniu ale wiem że te 2 leki są inne i może różnie reagowac organizm.
Mi po dupku przychodziła po 2 dniach 😉

Mi po dupku przychodziła po 2 dniach [emoji6]
No dlatego zapytałam o luteine. Bo po dupku mi przychodziła po 5 dniach. Jestem ciekawa jest jest z luteina choć zdaje sobie sprawę że każda z nas i nasze organizmy są różne i jednej przyjdzie okres po 2 dniach a drugiej po 10 a jeszcze innej po 2 tygodniach[emoji6]

Zostalo mi 8 dni do dnia okresu. Brzuch pobolewa i mam uczucie takiego rozciagania od srodka. Sluz jest mieszany troche wodnisty i troche bialy i galaretowaty 😅 czekam z niecierpliwoscia na testowanie :)
Ja testuje za 3 dni i też czuje ciągle coś w brzuchu w 26dc bolał mnie jajnik lewy i troszeczkę prawy plus mam bóle piersi Ale tym się nie sugeruje bo zawsze mam bóle przed @. Jedyne co mnie nastawia pozytywnie to brak bolu pleców A zawsze mam mega ból przed @. No nic pozostaje czekać. Trzymam kciuki za 2 kreski

reklama
Według apki 4+6
Nie stresuj się, naprawdę jest jeszcze za wcześnie, mi lekarz przy 1wszej ciąży nawet zakazał przychodzić przed 7 tygodniem, właśnie po to żeby nie schiziwac 😉
Nie krwawisz? Nie masz silnych bóli prawda? Musisz zajc myśli czymś innym i generalnie wiem, że ciężko zrobić łatwiej napisać, że trzeba przyciągać do siebie pozytywne myśli 😊

Do góry