reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Kilka dziewczyn z I połowy 2020 stosowała, któraś pisała o jakimś z biedry nawet z półki ze zdrowa żywnością 🙂
Ja osobiście nie.
Ja jem wiesiołka 2x2 kapsułki do 8 dc, potem piję siemie lniane raz dziennie 😉 czarnuszka na kanapki lub do sałatek cały czas, ananasek po owu, cały czas od marca ovarin 2x1, mojemu K podsuwam pomidorki z działki, sok 100% z pomidorów, suple z cynkiem 🙂
Ja wiesiołek 1x1 więc chyba zwiększę 🤔 ananasa jem prawie codziennie bo po prostu lubię, nawet nie wiedziałam, że w czymś pomaga 😉 a mojemu ukochanemu witaminy takie ogólne, cały kompleks, i to ja muszę pamiętać, żeby mu dorzucić do jakiegoś posiłku bo sam o tym nie pamięta 😂

reklama
A skąd wiesz ze z tym nic nie zrobi.? Boże laski naprawdę wszystkich tak dobrze znacie? Ja będąc w takiej sytuacji napewno bym nie poleciała od razu z pozwem na lekarza do sądu [emoji2356]
Poczekamy zobaczymy 🙂 czy się odezwie do nas, oby wszystko dobrze się skończyło, bo my tu sobie tylko dobrze życzymy przecież 😉

Ja wiesiołek 1x1 więc chyba zwiększę 🤔 ananasa jem prawie codziennie bo po prostu lubię, nawet nie wiedziałam, że w czymś pomaga 😉 a mojemu ukochanemu witaminy takie ogólne, cały kompleks, i to ja muszę pamiętać, żeby mu dorzucić do jakiegoś posiłku bo sam o tym nie pamięta 😂
O to całe szczęście mój K jest świrem suplementowym, ale w pozytywnym znaczeniu 😉 ma swoją półeczkę i posegregowane, że te z posiłkiem, te z rana itd 😁 nawet ją taka praktyczna i systematyczna nie jestem 🤦‍♀️

O to całe szczęście mój K jest świrem suplementowym, ale w pozytywnym znaczeniu 😉 ma swoją półeczkę i posegregowane, że te z posiłkiem, te z rana itd 😁 nawet ją taka praktyczna i systematyczna nie jestem 🤦‍♀️
Ja miałam problem na początku z przyjmowaniem ovarinu regularnie 😪 teraz w niedzielę idę na kontrolę do gin i zobaczymy czy dostanę jakieś kolejne "przysmaki" 😉. Chciałam odpuścić w tym cyklu monitorowanie temp itd ale kontrolę muszę zrobić bo rok minął, więc zobaczymy 🤔🤷‍♀️

Dlaczego bez szans? ☺
Cos mam przeczucie ze nic nie zaskoczy w tym cyklu... jakis dlugi ten cykl znow mam plamienia ah niech juz przyjdzie 😱 ta malpa. W piatek mialam bole pachwin (w 1 ciazy bardzo mnie bolaly na poczatku) bol byl bardzo upierdliwy ale poza tym nic w sobote test sikacz jakis pink za 7zl neg. Takze czekam 🙄

Ja na swoje to mam nawet takie szufladki z dniami tygodnia jak babcia 🙈🤣

Załączniki

• IMG_20200824_183807.jpg
    IMG_20200824_183807.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 74
reklama
Napisz dokładniej co Ci dolega, może obejdzie się bez wizyty 🙂 postaram się coś zasugerować
Dziś już lepiej. Bo się za dużo nie ruszam, jutro jadę do takiej babki fizjoterapeltki i zobaczymy co ona powie. Ogólnie boli mnie w krzyżu, w sobotę wstawałam z kucka i poczułam jakby mi kłos szpile wkładał, nie szło się schylać siadać wstawać itp najlepiej na półleżąco. Ból promieniuje do lewego biodra i kostki ogólnie lewą nogę mam spuchnięta od jakiegoś czasu i czułam ja w pracy. Pracuję po 12 h na nogach a ostatnio było bardzo ciężko trzebaby wręcz biegac. Mozli że się przeciazylam.

Do góry