reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Kilka dziewczyn z I połowy 2020 stosowała, któraś pisała o jakimś z biedry nawet z półki ze zdrowa żywnością 🙂
Ja osobiście nie.
Ja jem wiesiołka 2x2 kapsułki do 8 dc, potem piję siemie lniane raz dziennie 😉 czarnuszka na kanapki lub do sałatek cały czas, ananasek po owu, cały czas od marca ovarin 2x1, mojemu K podsuwam pomidorki z działki, sok 100% z pomidorów, suple z cynkiem 🙂
Ja wiesiołek 1x1 więc chyba zwiększę 🤔 ananasa jem prawie codziennie bo po prostu lubię, nawet nie wiedziałam, że w czymś pomaga 😉 a mojemu ukochanemu witaminy takie ogólne, cały kompleks, i to ja muszę pamiętać, żeby mu dorzucić do jakiegoś posiłku bo sam o tym nie pamięta 😂

reklama
A skąd wiesz ze z tym nic nie zrobi.? Boże laski naprawdę wszystkich tak dobrze znacie? Ja będąc w takiej sytuacji napewno bym nie poleciała od razu z pozwem na lekarza do sądu [emoji2356]
Poczekamy zobaczymy 🙂 czy się odezwie do nas, oby wszystko dobrze się skończyło, bo my tu sobie tylko dobrze życzymy przecież 😉

Ja wiesiołek 1x1 więc chyba zwiększę 🤔 ananasa jem prawie codziennie bo po prostu lubię, nawet nie wiedziałam, że w czymś pomaga 😉 a mojemu ukochanemu witaminy takie ogólne, cały kompleks, i to ja muszę pamiętać, żeby mu dorzucić do jakiegoś posiłku bo sam o tym nie pamięta 😂
O to całe szczęście mój K jest świrem suplementowym, ale w pozytywnym znaczeniu 😉 ma swoją półeczkę i posegregowane, że te z posiłkiem, te z rana itd 😁 nawet ją taka praktyczna i systematyczna nie jestem 🤦‍♀️

O to całe szczęście mój K jest świrem suplementowym, ale w pozytywnym znaczeniu 😉 ma swoją półeczkę i posegregowane, że te z posiłkiem, te z rana itd 😁 nawet ją taka praktyczna i systematyczna nie jestem 🤦‍♀️
Ja miałam problem na początku z przyjmowaniem ovarinu regularnie 😪 teraz w niedzielę idę na kontrolę do gin i zobaczymy czy dostanę jakieś kolejne "przysmaki" 😉. Chciałam odpuścić w tym cyklu monitorowanie temp itd ale kontrolę muszę zrobić bo rok minął, więc zobaczymy 🤔🤷‍♀️

Dlaczego bez szans? ☺
Cos mam przeczucie ze nic nie zaskoczy w tym cyklu... jakis dlugi ten cykl znow mam plamienia ah niech juz przyjdzie 😱 ta malpa. W piatek mialam bole pachwin (w 1 ciazy bardzo mnie bolaly na poczatku) bol byl bardzo upierdliwy ale poza tym nic w sobote test sikacz jakis pink za 7zl neg. Takze czekam 🙄

Ja na swoje to mam nawet takie szufladki z dniami tygodnia jak babcia 🙈🤣

Załączniki

• IMG_20200824_183807.jpg
    IMG_20200824_183807.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 77
reklama
Napisz dokładniej co Ci dolega, może obejdzie się bez wizyty 🙂 postaram się coś zasugerować
Dziś już lepiej. Bo się za dużo nie ruszam, jutro jadę do takiej babki fizjoterapeltki i zobaczymy co ona powie. Ogólnie boli mnie w krzyżu, w sobotę wstawałam z kucka i poczułam jakby mi kłos szpile wkładał, nie szło się schylać siadać wstawać itp najlepiej na półleżąco. Ból promieniuje do lewego biodra i kostki ogólnie lewą nogę mam spuchnięta od jakiegoś czasu i czułam ja w pracy. Pracuję po 12 h na nogach a ostatnio było bardzo ciężko trzebaby wręcz biegac. Mozli że się przeciazylam.

Do góry