reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja zgłupiałam...
Czy mi testy owu nie pokażą? Pewnie mimo pregnylu znowu nie poszło jak trzeba, ja chyba odpuszczę te monitoringi, zastrzyki, testy... Do tego kłótnia z rana z moim K. Chciałam go "wykorzystac", a on powiedział, że zmęczony i wstał z łóżka, chyba ma jyz dość tego starania...
Screenshot_20200823_203014.jpg

reklama
Ja zgłupiałam...
Czy mi testy owu nie pokażą? Pewnie mimo pregnylu znowu nie poszło jak trzeba, ja chyba odpuszczę te monitoringi, zastrzyki, testy... Do tego kłótnia z rana z moim K. Chciałam go "wykorzystac", a on powiedział, że zmęczony i wstał z łóżka, chyba ma jyz dość tego starania...
Zobacz załącznik 1166923
A ten ostatni nie jest pozytywny?? Mój mi obiecał że zrobi wszystko, żebym była mamusią majową, więc jest zawsze i wszędzie chętny 🙂🙂 Wcześniej też czasami był zmęczony.

Ja też znowuż w tym miesiącu spróbuję z ananasem, winem, zupami ciepłymi bo to ponoć bardzo ważne żeby jeść ciepłe posiłki po owualcji.
Ale kocioł w pracy bede miała więc sama ciekawą jestem jak to będzie.
I mam prenatal uno, Wiesiołek i omegę 3.
Wolałabym mieć kocioł w pracy i nie myśleć o tym tak intensywnie. Jak siedzę na wolnym to jestem bardziej rozdrażniona i się skupiam tylko na tym. Muszę czymś głowę zająć :)

Ja zgłupiałam...
Zobacz załącznik 1166923
Kurde, ja bym powiedziała, ze ten 10 i 12 jest pozytywny 😳
A z 12tego na pewno ;)

Ja zgłupiałam...
Zobacz załącznik 1166923

Mi też się wydaje, że ostatni, ale słabo ogarniam testy.
Mój mąż jak słyszy coś o owulacji, seksie na zawołanie i bez spontatu to od razu też mu się odechciewa, staram się o tym nie gadać 🙄

Mi też się wydaje, że ostatni, ale słabo ogarniam testy.
Mój mąż jak słyszy coś o owulacji, seksie na zawołanie i bez spontatu to od razu też mu się odechciewa, staram się o tym nie gadać 🙄
Ja jak powiedziałam swojemu że będzie musiał niedługo codziennie być w gotowości to się zapytał "A teraz to nie mogę?" :) Ale zobaczymy co czas przyniesie bo miesiąc temu to jego częściej głowa bolała niż mnie przez cały nasz związek 🤣🤣🤣

Wolałabym mieć kocioł w pracy i nie myśleć o tym tak intensywnie. Jak siedzę na wolnym to jestem bardziej rozdrażniona i się skupiam tylko na tym. Muszę czymś głowę zająć :)
Ja w tym cyklu odpuszczam mierzenie temp etc, i cały ten stres, bo się wykończyć można 😵 plamienie się rozkręciło więc ten cykl w trąbe😪

reklama
Do góry